Актуално В програмата

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Добави коментар

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък” събота, 11 април от 16.30ч

"Ново начало след пропуснат живот” или как герои на предаването променят живота си на Велика събота по bTV

Три невероятни истории е подготвила Наталия Симеонова за зрителите на „Предай нататък” във Великденското издание на социалния проект по bTV. Те носят емблематичните имена "Когато има желание – има и начин”, "Ново начало след пропуснат живот” и "Златното момиче”.

„Предай нататък”

Първата история в „Предай нататък“ започва нестандартно – директно със среща с благодетеля в нея и подаръците. Причина за това е, че след излъчен репортаж по bTV – Георги Насфади от град Видин дълбоко се впечатлява от Едуард Чиняев и решава да му подари електрически инвалиден скутер. Приблизително по същото време в „Предай нататък“ екипът получава и писмо от медицинска сестра от Велико Търново, с молба да помогнем на Едуард Чиняев, с когото тя се познава от години, като му подари електрически скутер. Съвсем естествено екипът се отправя към Велико Търново…

При срещата със семейството на Еди се разбра, че освен скутер, с който той да се придвижва има и един доста голям проблем пред тях – общинското жилище, в което живеят, е на 5 етаж и количката на Еди не влиза в асансьора. Това прави излизането му почти невъзможно.

Съпругата на Едуард  - Павлина и Наталия Симеонова отиват и подават молба до Общината за размяна на общинско жилище. Няколко дни след това, екипът получава уверението, че Еди и Поли са на второ място в списъка на чакащите за размяна. Как завършва цялата история и какви изненади ще оставят Еди безмълвен и щастлив, зрителите на bTV ще видят тази събота от 16.30 часа.

Втората история в „Предай нататък“ показва колко силно е посланието, което предаването отправя към хората със своите действия, какъв е резултатът от силната воля на един човек и колко е важно да се подаде ръка. На Велика събота Наталия ще спази обещанието си и ще се завърне в живота на Михаил от Варна– бивш наркозависим, с когото екипът запозна зрителите на bTV в края на изминалия сезон. Наталия откри Мишо на работното му място и научи от него по какъв начин се е променил живота му, след срещата с „Предай нататък“.

В третата история Наталия ще срещне Нинка – ученичка в последен клас на Селскостопанската гимназия в Севлиево с нейната мечта. Момичето е „малък човек“ – 120 сантиметра и е състезател по борба. Преди години губи баща си и от тогава се грижи сама за себе си. Голямата ѝ мечта е един ден да се срещне с неповторимата Станка Златева!

И така с помощта на екипа на „Предай нататък“ и цялата спортна дирекция на bTV мечтаната среща за Нинка става реалност! Нещо повече – Нинка и Станка застанаха една срещу друга на тепиха… По-късно, след тази титанична среща, в силно емоционален момент Станка Златева подари на Нина златно кръстче за бъдещото ѝ кръщене.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”

„Предай нататък” ще помогне на трима души да получават шанс за нов живот