Актуално Търси се...

Надежда Нейнски за мечтата си да сключи църковен брак в Лещен

Добави коментар

Надежда Нейнски за мечтата си да сключи църковен брак в Лещен – тази неделя, 15 януари, от 11:00 часа в „Търси се…” само по bTV
Надежда Нейнски за мечтата си да сключи църковен брак в Лещен – тази неделя, 15 януари, от 11:00 часа в „Търси се…” само по bTV

Надежда Нейнски

Евродепутатът и символ на синята идея в България – Надежда Нейнски ще е специален гост в студиото на „Търси се…” тази неделя, 15 януари, от 11:00 часа, по bTV. Какви са обратите в личния ѝ свят,  цената да е в политиката и промените след голямата любов - откровено ще споделят най-близките ѝ хора.

Първата изненада за нея ще бъде един от най-близките ѝ приятели – звездата от сериала на bTV „Седем часа разлика” - Ники Сотиров.
„Тя е една много нежна душа, чувствителна, може да видите сълзи на края на очите ѝ често. Човек, който може да умре за каузата”, ще сподели Ники. Той ще разкрие, че Надежда обича да танцува и да се забавлява. Затова ще я провокира да изпее в студиото една от песните символ на свободата в мислите „Let the Sunshine In”.

Най-емоционалната среща ще бъде със съпруга ѝ Светлин Нейнски, който ще разкрие пътя на тяхната любов.
„Запознахме се по работа преди доста време. Трудно беше да признаем за любовта си пред нашите близки, семействата ни, на които причинихме болка. Слава Богу сега всичко е прекрасно”, разказва Светльо. Той ще разкрие, че вкъщи Надя е изключително нежна и крехка жена за разлика от силата, която има в политиката. Тя ще признае, че мечтае да сключи църковен брак със съпруга си в родопското село Лещен облечена в народна носия.

Надежда Нейнски

Меги и Нели ще свържат Надежда и с една от дъщерите ѝ – Нина, която в момента живее в Италия. Тя ще разкрие каква е като майка и приятел. „Дъщерите ми непрекъснато ми гостуват в Брюксел. Една седмица Нина, на следващата - Вили. Идват поотделно, може би защото всяка иска да ме има само за себе си.”, казва Надежда. Как е съобщила на децата си, че е срещнала любовта – тя ще разкрие единствено в „Търси се…”.

За първи път зрителите ще видят и майката ѝ – Нина, която е най-близкият ѝ човек.
„Тя е единственото ми дете. Носи ми много гордост и щастие. Носила ми е и много тревоги, защото е имала ужасно трудни моменти”, споделя Нина. Тя ще признае,че в момента дъщеря ѝ е изключително щастлива със съпруга си. „В предишният брак ѝ липсваше подкрепата, опората, радостта от успеха на другия. Сега Светльо ѝ дава всичко това”, разказва майката на Надежда.

В „Търси се…” тя ще се срещне и с Томас Лафчис - още един от най-близките ѝ приятели. Кога е била най-запалена по футбола – зрителите ще научат това тази неделя само по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“