Вечерното шоу на Азис

Топ антимафиот, задържал Сретен Йосич, гостува на Азис

• От 0/5

Маргарита Михнева е поредният ко - водещ на Васко

Топ антимафиот, задържал Сретен Йосич

В предаването утре вечер при новата ко-водеща Маргарита Михнева ще влезе 49-годишен мъж с маска, той ще е със скрито лице, за да запази самоличността си. Гостът е участвал в задържането на особено опасни престъпници, между които Сретен Йосич и убийците на Андрей Луканов. Преди няколко месеца служителят на НСБОП по собствено желание напуска системата и се пенсионира.

В продължение на 8 години антимафиотът е обвиняем от страна на държавата, че той и неговите колеги са упражнили насилие при залавянето на убийците на Луканов и са изтръгнали насилствено признанията им. През това време, на 16 години, от левкемия умира синът на госта. Въпреки че самият той става донор на костен мозък, лекарите не успяват да спасят момчето.

Антимафиотът ще разкаже подробности от задържането на хърватина Сретен Йосич. На служителите на НСБОП е показана снимка от преди 20 години, оперативни работници се опитват да състарят снимката, но безуспешно.

Маргарита Михнева„Действахме по интуиция и на сляпо. Знаехме от кои телефонни кабини той провежда разговори и в продължение на няколко дни патрулирахме в близост до мястото с коли. Опитвахме се да си представим човека, най-запомнящите се черти в едно лице са очите”, ще разкаже гостът и ще допълни - „Първоначално Йосич отричаше да е той, представи се с друго име. Около час отне от холандска страна да потвърдят, че отпечатъците, които снехме, са негови.

Беше му направен обиск, при който беше намерен диамант и дребна сума пари. Той каза да вземем диаманта, през цялото време се опитваше с държане и усмивка да спечели нашето доверие”. Гостът ще потвърди, че Сретен Йосич е отправил сериозни заплахи срещу Бойко Борисов, но в каква степен могат да бъдат изпълнени, никой не знае.

В предаването утре, Маргарита Михнева ще покаже ексклузивни кадри от свой репортаж, правен в най-големия европейски център за ядрени изследвания в Швейцария - ЦЕРН. Тя е допусната в същите тунели, 100 метра под земята, където Дан Браун е снимал своя филм „Ангели и демони”. За първи път във „Вечерното шоу” ще бъдат излъчени кадри от адронния колайдер, в който скоро трябва да се произведе непозната на света енергия, и интервю с ядрения физик Стивън Хокин.  

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 23:15 часа, само по PRO.BG.

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg