Актуално В програмата

„Мавриков на ваша страна” в „Денят е прекрасен”

Добави коментар

Васил Мавриков ще бъде мъжът в къщата на „Денят е прекрасен” от този петък, 9 октомври
От този петък екипът на „Денят е прекрасен” се увеличава с още един член. „Мавриков на ваша страна”Тъй като предаването е с предимно дамска аудитория и темите, които се засягат са социални и семейни, Васил Мавриков ще води своя рубрика, която да разкрива мнението, нагласата и стремежите на другата страна на едно семейство - съпругът. Заглавието на тази рубрика ще бъде „Мавриков на ваша страна”.

Васил Мавриков е щастливо женен от пет години и половина, баща на 2 деца на 4,5 г. и 1 г. Вечно търсещият и съмняващият се репортер ще поставя мъжки теми в царството на едно женско предаване. Той ще внесе светлина и ще търси по-сериозните измерения върху наболели въпроси и теми, засягащи мъжът в семейството, но поднесени с чувство за хумор. Колко е заплатата на истинския мъж в България, какво искат мъжете, защо жените правят напук и вечно разискваният въпрос за тъщата, ще са само част от темите, които ще бъдат обект на внимание на г-н Мавриков в неговата рубрика. Зрителите ще имат възможност да задават въпросите си на живо, по пикантните теми, разисквани в студиото.
 
Темите ще се черпят от форума на „Часът на мама” и от други популярни интернет общества, както и от запитвания и предложения на зрители, получени на електронната поща на предаването.

В първото издание на рубриката този петък Мавриков ще търси изгубената половинка от една хармонична и неразделна двойка. Но за какво търсене точно става въпрос, зрителите ще разберат още тази седмица в предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!