На кафе

Гала – първи гост в новия сезон на „На кафе”

• От 0/5

Гала – първи гост в новия сезон на „На кафе”
Пред новата водещата "На кафе" - Диана Любенова, Гала за първи път разкрива всички крити досега подробности от личния си живот

„На кафе” – първото телевизионно предаване, приело зрителите в уюта и атмосферата на домашната обстановка, прави революционен обрат в концепцията си.

След като създаде редици свои последователи и имитатори в тв ефира, но и в унисон с най-новите световни тенденции, „На кафе” обръща новата страница в историята си със студио, което по нищо няма да напомня дом – без кухня, дивани и масички.

„Най-добре е ние да сме първите, които ще разрушим този стил и ще наложим нов, казва главният редактор на предаването Даниела Димитрова. Аудиторията ще станете свидетел на много нестандартни обрати, нетипични за „На кафе”, което ще бъде голяма изненада за по-консервативните зрители.”

В новото студио водещата ще бъде предимно права
, дори когато гостите й седят, а кухнята на Иван и Елица изчезва от постоянния декор. Подвижен плот, зад който кулинарите ще демонстрират уменията си най-често заедно, ще се показва в ефир само при само при необходимост.

За първи път „На кафе” ще има и публика на живо, която не просто ще бъде ръкопляскащ ням свидетел на случващото се с гостите в шоуто, но активно ще се намесва в темите. Друга важна подбробност, която ще бъде обявена в ефир, е как най-верните фенове на предаването могат да станат част от него и да се превърнат в съводещи...

„Влюби се в мен” е новият риалити проект на „На нафе”
, който ще търси най-подходящата партньорка за един наистина красив и интелигентен господин. Изпитанието ще продължи три месеца, а по Коледа двойката ще отиде на почивка.

Голямата изненада този сезон е Диана Любенова – новият водещ в „На кафе”. Една от най-обичаните актриси в серийната драма „Забранена любов”, която има и некратък опит във воденето на тв предавания, ще бъде „другото” лице на „На кафе”.

По-скандална, по-разкрепостена, но в никакъв случай не недобронамерена, тя ще се опита да извади на показ от своите известни събеседници истината за неща, които аудиторията отдавна очаква да чуе.

Гала – първи гост в новия сезон на „На кафе”
Първият гост на Диана ще бъде Гала, която за първи път ще говори за личния си живот. Теми, по които пресата досега правеше само догадки, за първи път ще бъдат осветени с информация от извора. Гала ще разкаже за развода си с бизнесмена Будев и за новия си приятел, който дори ще й прави компания в студиото.

Още за На кафе

09:30
30.11.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
01.12.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
02.12.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg