Актуално В програмата

«Денят е прекрасен» - на живо от 14 септември, 10.00 часа, по bTV

1 коментар

“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу с водещи Ива и Боги, тръгва от 14 септември, понеделник, в ефира на bTV.
“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу с водещи Ива и Боги, тръгва от 14 септември, понеделник, в ефира на bTV. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 10:00 до 11:00 ч., като ще бъде на живо от студиото на bTV и с по-активното участие на зрителите.

“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу с водещи Ива и Боги, тръгва от 14 септември, понеделник, в ефира на bTV

Водещите Ива и Боги, познати досега от „Часът на мама”, ще водят заедно и поотделно в отделните рубрики на предаването.
По този начин много по-ясно ще се подчертава темпераментът и гледната точка на всяка една от тях. Предаването ще се дели на своеобразни тематични сегменти, в рамките на които всеки ден водещите ще предлагат любопитна, разнообразна и позитивна информация, под формата на периодично повтарящи се рубрики. Те ще имат за цел да накарат зрителя да се чувства така, сякаш водещите и гостите се обръщат лично към него.

Предвижда се да има жива телефонна връзка, както и непрекъсната интернет връзка чрез сайта и форума на предаването, за да се отчитат веднага реакциите и мненията на зрителите по определена тема.


“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу с водещи Ива и Боги, тръгва от 14 септември, понеделник, в ефира на bTV

Всеки ден в «Денят е прекрасен» ще бъдат обсъждани актуалните теми на деня с различни гости по темата.

Ежедневно в рубриката «Изненадата» популярна личност или интересен събеседник ще гостуват в студиото. В седмичната рубриката «Ти можеш» зрителите ще получават полезна информация от професионален психолог, специализиран в психология на вдъхновението и позитивно мислене и също така от млада, красива и успешна бизнес дама. Теми, които вълнуват и мъже, и жени също ще бъдат обсъждани в рубриката „Той и тя”. „Ин и Ян” ще бъде сегментът, където ще се разглежда всичко източно и ново, но в максимално практичния му вариант. В рубриката „Здраве да е!” всеки понеделник зрителите ще могат да получат здравни съвети, техники за релакс, решаване на психични проблеми, борба със стреса и др. В предаването ще бъдат разглеждани и социални теми по сигнали на зрители.

„Часът на мама” запазва своето място като отделен сегмент, както и „Време за сладки приказки” или рубриката, позната като „Женски клуб” от предходните сезони на предаването за отношенията между родители и деца. Епизодични рубрики в отговор на конкретни събития също ще имат място в ток шоуто.

Такива и още други интересни теми и рубрики ще бъдат част от „Денят е прекрасен”, разглеждани по най-позитивния и положителен начин, създавайки слънчево и добро настроение.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!