Вечерното шоу на Азис

Георги Велинов във „Вечерното шоу на Азис” - 26 юни

PRO.BG • От 0/5

Георги Велинов във „Вечерното шоу на Азис” - 26 юни
Георги Велинов във „Вечерното шоу на Азис” - 26 юни
Георги Велинов във „Вечерното шоу на Азис” - 26 юниЛегендарният вратар на ЦСКА, големият Георги Велинов - Джони ще бъде гост във „Вечерното шоу на Азис” довечера.

Той има цели 338 мача в „А” група, изиграл е 33 мача за националния отбор по футбол, 6 пъти е шампион и 4 пъти носител на Купата на България, футболист номер едно за 81-ва година. Големият вратар започва нов живот след успешна трансплантация на черен дроб. „Живея втори живот, на две години съм”, с благодарност ще обясни „червеният” стожер, който в момента е директор на детско - юношеската школа на ЦСКА.

Година след тежката операция Джони играе в юбилейния мач по случай 60-годишнината на любимия си отбор.
„Валентин Михов ми се обади и ми вика: Ти луд ли си?”, ще сподели с усмивка Георги Велинов. „Ако се върна назад в годините, не бих си позволил този бохемски живот”, ще заяви виртуозният футболист, който е вкарвал гол в противниковата врата с шут от своята. Той ще довери, че знае кой е неговият донор, бил е кикбоксьор, жена му е дала съгласието си да бъде дарен черния му дроб и благодарение на трансплантацията сега Георги Велинов е сред нас.

Георги Велинов е „герой” в кампанията на ТВ2 за донорство.
„Донорството е плюс за България. „С тази кампания искаме да накараме българина наистина да разбере, че когато лошото се случи, няма връщане назад. Но чрез едни хора могат да живеят други. Тази кампания няма користни цели!”.

Гостът ще разкаже още как се е запалил по футбола като дете в родния Русе: „В моята махала ми викаха „момчето с топката”. Имаше две тополи и малко трева - така станах вратар!”. Като войник Джони попада в „Черно море”, забелязан е и е поканен в ЦСКА. „По душа съм цесекар. Най-голямата ми победа е над Левски”, споделя Велинов.

За своите двама сина, които също поемат по неговия път, Джони ще разкаже:
„Венцислав е в ЦСКА пред разтрогване на договора, не зная поради какви причини. И Мартин и Венци са от малки с мен зад вратата. Един ден като ги погледнах, видях себе си и че всичко са попили. Единият имаше повече талант, но малко мързелив, другият по-малко талантлив, но трудолюбив! Спортът ги направи хора!”.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg