Архив VIP Brother

Гала напусна къщата на VIP Brother 3

Добави коментар

Гала напусна къщата на VIP Brother 3. Тази неделя предстои и извънредно живо предаване от арената на VIP Brother 3.
Снощи, след шоу програмите на тримата номинирани съквартиранти, сумата за благотворителност, генерирана до момента, достигна малко под 700 000 лв.

Гала напусна къщата на VIP Brother 3.



Ники Пънчев не успя да спаси Гала.

Само снощи бях събрани близо 100 хил. лв. Милко, Гала и Ивайла направиха всичко възможно да съберат колкото се може повече средства за каузите на VIP Brother, а на края на шоуто се оказа, че и продуцента Ники Пънчев не успя да спаси Гала.

Гала събра най-малко пари за последните 4 дни и се превърна в поредният съквартирант, напуснал къщата.


Гала събра най-малко пари за последните 4 дни и се превърна в поредният съквартирант, напуснал къщата.
„Финално класиране” след снощи.

Ивайла с дъщеря си

Ивайла – 44 хил. лв

Милко


Милко – 19 хил. лв

Гала – 18 хил. лв.


НОВА КАУЗА


Също снощи в предаването влезе следващата благотворителна кауза.
Еко-каузата на VIP Brother 3 ще даде възможност на 100 000 домакинства да събират разделно у дома
Ако събираме разделно, боклука на сметищата у нас Можеше да е с 1/3 по-малко

 
Целта на еко-каузата във VIP Brother 3 е набирането на средства за производството на 50 000 домашни контейнери за разделно събиране на опаковки и безвъзмездното им разпространение до 50 000 домакинства в общините, обхванати със системите за разделно събиране на ЕКОПАК. Самата компанията планира да произведе още 50 000 контейнера. По този начин общо 100 000 семейства ще могат да разделят отпадъците от опаковки по-лесно и удобно у дома. Очакваме това да доведе до 10%-ен ръст на количествата годни за рециклиране суровини в системите с три цветни контейнера в общините.
 
Участието на ЕКОПАК в тази мисия е свързано с възможността да насочи вниманието на повече хора към разделното събиране на опаковките и ползите от рециклирането на суровините - дейност, с която всеки от нас може да допринесе за опазване на околната среда и природните ресурси. Голяма част от боклука, който изхвърляме в бита, е суровина, която може да бъде преработена и употребена повторно. Ако надникнем в домашния контейнер, ще устоновим, че в него органичната смет е едва 35%. Останалото са хартиени и картонени опаковки, кутии от сокове, мляко и бонбони,  хартиени пликове /около 30% от съдържанието на кошчето ти/, пластмасови бутилки, тарелки, чашки и други опаковки – 9 на сто, метални отпадъци – 6%, стъклен амбалаж – около 3%. Всичко това може да бъде рециклирано, ако бъде почистено от органичното съдържание, разделено и изхвърлено в трите цветни контейнера: син – за хартиени и картонени опаковки, жълт – за пластмасови и метални опаковки, зелен – за стъклени опаковки. При ефективно разделно събиране количествата отпадъци за депониране на сметището биха били с 30 до 40% по-малко, а по-малките разходи на общините за сметоизвозване могат да доведат да намаляване на такса смет за гражданите.
.  

МИСИЯ


За нуждите на новата кауза трима съквартиранти ще напуснат къщата тази събота. Тяхната мисия ще е да рециклират боклук в завода за рециклиране на отпадъци в Нови Искър. Тримата участници ще бъдат избрани днес, а за награда те ще имат право да спасят един съквартирант от номинации в понеделник.


ИЗВЪНРЕДЕН ЛАЙФ

Тази неделя предстои и извънредно живо предаване от арената на VIP Brother 3. Този път съквартирантите ще бъдат подложени на „Азиатски битки”. Изпитания от далечния изток, летящи кинжали, тигри и дракони, седем, че и повече самураи, гарнирани обилно със сладко кисел сос очакват съквартирантите в неделя.


ДАРЕНИЕ
Продължават и многото дарения от най-различни хора и организации. Последните, които се включиха вчера, са от Софийска духовна семинария „Св. Йоан Рилски”. Епископът Сионий, ректор на семинарията, ще отправи послание към участниците и ще ги благослови. Епископът ще дари съквартирантите с кошница великденски яйца днес!


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3

Съквартирантите се борят за своето оставане във VIP Brother 2013

Най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013

Тервел, Мира, Анна, Пламен и Станка са Номинираните тази седмица във VIP Brother 2013

Най-тихият Съквартирант - Джаред, напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013

Четвърти елиминации в Къщата на VIP Brother 2013, понеделник 7 октомври от 20:00 часа по Нова ТВ