Архив VIP Brother

Най-тихият Съквартирант - Джаред, напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013

Добави коментар

В Понеделник, 7 октомври Къщата на VIP Brother 2013 се лиши от чуждестранното присъствие в лицето на Джаред.

В Понеделник, 7 октомври Къщата на VIP Brother 2013 се лиши от чуждестранното присъствие в лицето на Джаред. От петимата номинирани, сред които бяха Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова и Джаред, първият спасен Съквартирант от зрителите на Нова ТВ, бе бизнес-дамата Ваня Червенкова. След оспорвана битка Къщата напусна Джаред, който сподели, че най-много съжалява, че оставя съпругата си Ани сама.

Индивидуалните задачи, които BIG Brother беше подготвил за Номинираните, се оказаха изключително атрактивни. Моделът Мариан получи оценка 4.25 след редица изпити по география, граматика и история.

Стойко грабна публиката с шоуто „От Воле със Саката“,  настанявайки се удобно в креслото на Алекс Сърчаджиева. „Това шоу трябва да продължи в ефира!“ сподели през смях Рачков, който беше сред гостите в лайв студиото.

След съревнованието в кухнята между Мира и Ваня, Червенкова се оказа с категорична подкрепа от журито.

Американецът Джаред, като истински български зет, трябваше да докаже, че може да се справи с живота на село. На финал той рецитира част от стихотворението „Аз съм българче”, с което спечели искрените симпатии на гостите и на публиката на VIP Brother 2013.

И така, след седмица изпълнена с необуздани страсти и шумни конфликти, понеделник 7 октомври, от 20:00 часа по Нова ТВ ще дойде време за равносметка и още по-болезнени откровения на Съквартирантите. В Къщата на VIP Brother 2013 те са само на крачка от последната решаваща битка за седмичния бюджет.

Йоана и Пламен

Основните герои в поредната мисия, ще бъдат Йоана и Пламен. Те ще трябва да построят триетажна къща от карти, но разбира се, според маниера на Големия Брат, задачата има усложняващи обстоятелства. През това време останалите Съквартирантите ще се ще намерят табелка с надпис „Натисни за да чуеш музика“, попаднала изненадващо на двора. Как слушането на музика ще затрудни максимално Мисията на Пламен и Йоана, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на Нова ТВ от 20:00 часа.

Друга задача с повишена трудност е старанието на Лияна и Тервел да спазват дистанция помежду си. Напоследък певицата се чувства пренебрегната и е въпрос на време тя да потърси обяснение от своя избраник. Днес тя ще разиграе първата сцена на болезнена ревност в Къщата и ще признае болката си пред Тервел.

След седмица в битки за бюджета дойде времето на най-голямото предизвикателство  - финалното изпитание, което ще определи с какъв бюджет ще разполагат звездите в Къщата. Павел и Мира ще се изправят пред специални сейфове, които ще се отварят само, след като отгатнат цитати на участниците.

Как ще се справят Йоана и Павел с Мисията, ще се преборят ли Павел и Мира за по-висок седмичен бюджет и дали ще възникнат нови обиди от чутите реплики, ще разберете тази вечер от 20:00часа в ефира на Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , VIP Brother 3

Съквартирантите се борят за своето оставане във VIP Brother 2013

Тервел Пулев пожела да сложи край на слуховете за него и Лияна

Танцьорката Яна Акимова в горещo танго с Тервел Пулев

Най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013

Тервел, Мира, Анна, Пламен и Станка са Номинираните тази седмица във VIP Brother 2013