Архив VIP Brother

Тервел, Мира, Анна, Пламен и Станка са Номинираните тази седмица във VIP Brother 2013

Добави коментар

През изминалата вечер в лайв студиото на VIP Brother 2013 по Нова ТВ се разиграха най-сериозните Номинации от началото на сезона. Номинирани се оказаха Тервел Пулев, Мира Радева, дъщеря ѝ Анна Катур, Пламен Медаров и Станка Златева.

През изминалата вечер Съквартирантите дадоха воля на насъбралото се напрежение след сериозните сблъсъци от последната седмица, номинирайки силните участници и тези, които обикновено са в ядрото на конфликтите. Така в лайв студиото на VIP Brother  2013 по Нова ТВ се разиграха най-сериозните Номинации от началото на сезона.

Номинирани се оказаха Тервел Пулев, Мира Радева, дъщеря ѝ Анна Катур, Пламен Медаров и Станка Златева. След оспорваната Номинационната игра, в която победи отборът на Лили, боксьорът автоматично беше номиниран за изгонване.

Уверен в симпатиите на певицата Йоана, Пламен ще стигне твърде далеч в опитите си да я манипулира и това ще му изиграе лоша шега.

Името на Мира беше едно най-често споменаваните сред Съквартирантите, които определиха социоложката, като обсебващ и навлизащ в пространството на останалите човек.Добави описание Някои прецениха, че дъщеря ѝ Ана е прекалено пасивна, а изборът на Пламен и Станка беше защитен с доводите, че са „най-силните играчи“. Шампионката по борба се оказа сериозна заплаха за участниците на VIP Brother 2013 и те решиха да изпитат подкрепата на феновете й. Така седмичните Номинации обединиха олимпийските шампиони заедно с едни от най-силните участници.

Гостите в студиото на Нова ТВ споделиха, че самите те непрестанно се изненадват от VIP Brother 2013.

„Едно нещо е сигурно - тази година сезонът е страшно интересен, а обратите са големи!“ сподели Румен Луканов, който беше сред коментаторите на лайв изданието на предаването.

Днес темата за участието на семейство Радеви в Къщата, която дразни Съквартирантите от самото начало на пребиваването им, за първи път ще бъде дискутирана публично.

Добави описаниеМира ще бъде директно атакувана заради тезата си, че участието ѝ в шоуто е чиста саможертва в името на младата двойка. Ваня Червенкова, която често споменава как е преборила смъртта, ще падне в жертва на опасната словесна престрелка, която тя и социоложката водят от първия миг, в който се срещнаха под покрива на BIG Brother. Двете жени, които се борят за функцията „майка“ на Къщата, за пореден път ще разменят тежки думи. 

И докато всички са съсредоточили вниманието си върху фамилия Радеви, Пламен продължава умело да плете мрежата си. От Марионетка на зрителите, той се превърна в най-изкусния кукловод в Къщата. Много скоро, уверен в симпатиите на певицата Йоана, Пламен ще стигне твърде далеч в опитите си да я манипулира и това ще му изиграе лоша шега.

Какво ще бъде разрешението на оформилото се разделение в Къщата, докъде ще стигнат Ваня и Мира и дали Пламен ще проиграе доверието на Йоана, ще разберем тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.  

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза