Архив Big Brother

Най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013

Добави коментар

Един от лидерите на VIP Brother 2013 напуска Къщата в понеделник вечер. В Къщата влиза гост със специална Мисия.

В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В битка за своето място в Къщата ще влязат едни от най-силните участници, които до този момент успяха да извоюват лидерски позиции в шоуто. Миналата седмица Съквартирантите номинираха двамата олимпийци – Станка Златева и Тервел Пулев, социоложката Мира Радева и дъщеря ѝ Ани, както и стратегът на Къщата – Пламен.

Станка Златева и Тервел Пулев - VIP Brother

Поведението и външният вид на някои от Номинираните бяха тема на разговор и предпоставка за конфликти през изминалите дни. Поради тази причина BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци. Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си. Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение, а на Мира Радева и дъщеря ѝ Анна ще се падне най-тежката задача – да прекарат време в компанията на своите мъже без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.

Мира Янова - VIP Brother

Голямата изненада в лайв изданието на VIP Brother 2013, обаче ще бъде влизането на специален гост в Къщата. Кой ще бъде той и с каква Мисия ще бъде натоварен ще разберем утре вечер от 20:00 часа.

Гости в студиото ще бъдат кралят на нощния живот в София - Петко Димитров, певицата Алисия и музикантът Богдан Томов.

Кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013, как ще се справят Номинираните със своите предизвикателства и коя е мистериозната личност, която ще влезе в шоуто, ще разберем  в понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3 , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза