Архив VIP Brother

Женското царство подлага на изпитание мъжете в Къщата

Добави коментар

Довечера ще разберем кои са номинираните за изгонване Съквартиранти

Седмичната мисия "Утопия" тече по мед и масло за новите господарки на Къщата. Дамите се радват на мъжкото внимание и някои от тях бързо привикват с това положение.

 

Добави описание

 

Мисията обаче ще постави Розмари в позиция, с която тя не е свикнала, а именно да разполага с прислужник, който да върши както домакинската работа, така и да се грижи за изрядния ѝ външен вид.

 

Ричард, по-известен като "ОфРозмари" и "Розмарин", също трудно приема положението си на слуга. За младия мъж се оказва нелека задача да обгрижва господарката си. Какво в поведението и на двамата, кой дразни другия и как се справят със задачата останалите двойки, ще разберем довечера в 21:00 часа в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

В LIVE епизода довечера ще станат ясни и номинираните за изгонване Съквартиранти. Ще видим техните лични избори и обосновки кой и поради какви причини смятат, че трябва да напусне Къщата.  Последният Съквартирант, който се сбогува с тях, беше Диона. Тя заяви, че се радва, че е излязла и даде щита на SDI на Ричард, който няма да може да бъде номиниран довечера.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза