Актуално В програмата

Азис: Омръзна ми да съм жена

Добави коментар

Най-коментираната звезда в българския шоубизнес - Азис, ще бъде гост в "Търси се..." тази събота, 13 декември.
Азис: Омръзна ми да съм женаНай-коментираната звезда в българския шоубизнес - Азис, ще бъде гост в "Търси се..." тази събота, 13 декември. Водещите Меги и Нели ще разкрият кои са разликите между артистичния му образ и реалния с помощта на неговите най-близки хора.

Самият Азис ще признае за първи път, че от всичките роли, в които му се налага да влиза, най-много му е омръзнала ролята на жена.
"За да изглеждаш красива жена трябва невероятна подръжка - обезкосмяване, боядисване и т.н., неща които вече са ми омръзнали", споделя шоуменът. Той ще уточни, че все пак ще продължава да влиза в женски образ, докато не настъпи момента, в който

да покаже пред хората истинския Васко


Първата среща за Азис в "Търси се..." е с екранната му половинка Катето Евро, която също ще разкрие какви са разликите между Азис и Васко. Тя ще провокира актьорския му талант, като го накара да имитира актрисата, когато се ядоса и започне да крещи в студиото.

Топмоделът Цеци Красимирова ще признае, че изобщо не харесва образа на Азис. Цеци ще разкрие и голямото страхопочитание на Васко към Бог и ще пожелае той да каже в ефир една молитва за цяла България. Малко известен е фактът, че шоуменът е възпявал в песни Христос,

защото е евангелист

Азис: Омръзна ми да съм женаВодещите ще срещнат Азис и с човека, който го открива за публиката - продуцентът му Крум. Той ще разкаже за първата си среща с едно обикновено момче от Костинброд, което мечтае да стане известен певец. За да го върне в годините назад, Крум ще го провокира да каже нещо на калдарашки – циганският език, който Азис говори.

Най-емоционалната среща за шоумена обаче ще бъде с неговите родители. Майка му Гергина ще признае, че има към сина си един голям грях - че не е била до него във времето, в което се е появил Азис, защото семейството е живеело в чужбина. Грижите за сина ѝ тогава е поела изцяло неговата приятелка Гала, с която Васко живее от 14-годишен. Тя ще разкаже и как е приело семейството на Азис връзката му с по-голямата от него Гала. За първи път зрителите ще видят и

интервю с баща му Траян,

от когото той е наследил актьорския си талант.
С какво най-много се гордее бащата на певеца – това ще разберете ако гледате "Търси се...".

Най-важната жена до Азис - Гала, ще разкаже за тяхната първа среща, след която те са неразделни. Тя споделя, че винаги са живеели заедно и никога не е имало криза в отношенията им.

Гала ще разкрие как  Азис променя себе си и начина си на живот след появата на дъщеричката Рая.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Азис

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“