Актуално Какво ще се случи...

Бой с чехли в „Столичани в повече”

Добави коментар

Бой с чехли, неочакван флирт и неканена гостенка, окичена с чесън - в новия епизод на „Столичани в повече”
Бой с чехли, неочакван флирт и неканена гостенка, окичена с чесън - в новия епизод на „Столичани в повече”


Сряда, 27 март в „Столичани в повече” напрежението между Рангел и Гълъбина ще прерасне в... бой с чехли. Освен сина им Радко, който отнася силен удар в слабините, баба Марийка също ще бъде потърпевша. Какво ще бъде принудена да планира майката на Рангел, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.


Неволята на бившия кмет на с. Извор ще продължи и на работния фронт. Рангел ще бъде въвлечен в неочакван флирт на новото си работно място. Освен опасната близост с новата  колежка, то ще осигури на Чеканов неочаквана изгода и... зареждане на празния хладилник.

Славка все още не е преглътнала разочарованието от избора на име за първородното ѝ внуче – Салвадор. „Маминка” ще бъде изненадана изключително неприятно и от още едно събитие – майката на Йовка, Дора ще се появи на прага на дома им, окичена с огърлица от чесън и с жива  кокошка в ръка. Гостуването на Дора ще се окаже истинско предизвикателство за нервите на придирчивата Славка, а за капак Йордан ще я „изненада” с ново предложение за работа. Как ще се отразят неприятните изненади на семейство Лютови и кой ще бъде единственият, който ще извлече облаги от това, зрителите на bTV ще разберат на 27 март от 21.00 часа.  


Съдбата ще бъде обаче на страната на Андрей Лютов – едно на пръв поглед непредвидено засядане в асансьора коренно ще промени отношенията между него и новата му колежка Дарина.
Зоя от своя страна няма да се радва на такъв късмет – братът на Пацо ще се усъмни в достоверността на диагнозата й. Ще успее ли тя  да опази тайната за болестта си, ще разберете от следващия епизод на „Столичани в повече” в сряда от 21.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“