Актуално В програмата

„Предай нататък” помага на две изстрадали семейства

Добави коментар

„Предай нататък” помага на две изстрадали семейства да възвърнат душевното си спокойствие и да намерят сили да продължат напред тази събота, 30 март по bTV
„Предай нататък” помага на две изстрадали семейства да възвърнат душевното си спокойствие и да намерят сили да продължат напред тази събота, 30 март по bTV

Наталия Симеонова

Няколко измъчени души тъсят успокоение за себе си чрез свои приятели и предаването „Предай нататък” по bTV. От вдъхване на надежда и кураж има нужда 34 годишния Стоян. През 2000 г., тогава на 22г.,  той претърпява катастрофа, в която се засяга гръбначния му стълб. Стоян остава парализиран от кръста надолу въпреки операцията, а в допълнение се оказва, че има засегнат нерв, в резултат на което мускулите на краката му са стегнати и са под постоянно напрежение. Това от своя страна води до обилно изпотяване, което пък се отразява на бъбреците му и води до редица други неразположения. 12 години след инцидента Стоян няма надежда, че ще проходи отново. Напоследък той е много отчаян и често мисли за самоубийство. Единствената му радост са гълъбите, които отглежда с помощта на майка си.
„Предай нататък” намери начин да помогне на Стоян и да сбъдне една негова мечта. Как се случи всичко зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20 ч.

От спокойствие и приятелска подкрепа се нуждае и семейството на Маргарита. В продължение на 13 години тя е подлагана на еждневен психически и физически тормоз от нейния съпруг - бой, унижения, обиди и изнасилвания, в резултат на което 15 годишната ѝ дъщеря/дете от друг мъж/пие хапчета за високо кръвно и получава припадъци, а малката ѝ дъщеря има изострен гастрит. Месец преди да се срещне с екипа ни, подкрепена от приятелката си Мариета, Маргарита събира смелост да напусне насилника. В момента тя и двете ѝ дъщери са настанени в кризисен център и за пръв път в живота им се чувстват доста по-спокойни. „Предай нататък” успя да сбъдне тяхната мечтата на една майка и нейните две дъщери да заминат някъде и да се забавляват на спокойствие само те. Как Наталия Симеонова и екипът изненадаха семейството на Маргарита ще стане ясно тази събота, 30 март.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”