Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи в епизод 10 на „Скъпи наследници“ в петък 26 януари

Добави коментар

Горски пожар и щури танци с DJ Мартен Роберто- в „Скъпи наследници“, в петък, 26 януари

Горски пожар и щури танци с DJ Мартен Роберто- в „Скъпи наследници“, в петък, 26 януари, от 18:00 ч., по bTV

След като за втори път Катя (в ролята Даяна Ханджиева) не прекарва нощта в семейната къща в Бели Вит, Милица (в ролята Койна Русева) е категорична – момичето трябва да бъде изгонено за неспазване на правилата. Предложението ѝ е поставено на гласуване, а резултатът истински ще изненада жените в рода.

Какво ще се случи в епизод 10 на „Скъпи наследници“ в петък 26 януари

Гост-звездата Мартен Роберто влиза в собствения си образ на любим диджей, който знае как да повдигне настроението и да взриви емоциите. Щурите танци, до които ще доведе музиката му обаче, ще преминат в меле заради невъздържания син на Милица Станислав (в ролята Петко Венелинов), а това ще превърне миролюбивия Мартен в екшън герой.

Появата на орда младежи край езерото до селото пък ще върне Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) в младежките им години и нестихващите купони. Двамата ще се отдадат на алкохол и бурни танци, които ще пренесат и в местната кръчма.

„Откакто те помня, танцуваш като веян паламуд“, казва Косьо. „Може да сме дъртаци, ама още държим“, хвалят се застаряващите купонджии.

Научила от Станислав, че Катя не е преспала в собствения си дом, в Ани (в ролята Лорина Камбурова) все по-упорито се заражда съмнението, че лекарката е прекарала нощта в прегръдките на Борис (в ролята Орлин Павлов). Дали то е оправдано - гледайте утре, от 18:00 часа, по bTV.

Какво ще се случи в епизод 10 на „Скъпи наследници“ в петък 26 януари

Пада ли си Диди (в ролята София Бобева) по Дочевия наследник Васил (в ролята Антоний Аргиров)? Тази мисъл ще се прокрадне в ума на Чочо (в ролята Юлиян Петров) след разговор с баща му Цветан (в ролята Веселин Калановски). Кметският наместник ще припомни на сина си, че и той навремето е вярвал на жена, която обаче го предала.

Какво ще се случи в епизод 10 на „Скъпи наследници“ в петък 26 януари

Огромен горски пожар пък ще стане причина за бързото изтрезняване на жителите в селото. Сред доброволците да го гасят е и Борис. Вечерта всички се връщат обратно, само него го няма. Мъртъв или изчезнал - разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“, утре, от 18:00 часа, по bTV.

Природната стихия ще разруши и спомените на баба Злата (в ролята Цветана Манева), които буквално изгарят пред очите й.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“