На кафе

Д-р Тулио Симончини: туморите могат да се лекуват чрез сода бикарбонат

0/5

Доктор Тулио Симончини
Доктор Тулио Симончини

Може ли ракът да се лекува със сода бикарбонат? – отговорът в На кафе на 21 септември

Доктор Тулио Симончини разкрива пред Гала хипотезата си, предизвикала противоречиви дискусии в медицинските среди,  че туморите могат да се лекуват чрез сода бикарбонат

На 21 септември, по покана на екипa на На кафе, едно от най-нашумелите напоследък имена в медицината - италианецът д-р Тулио Симончини, ще сподели със зрителите метода си за лечение на рак. 

Д-р Симончини придоби известност с твърдението си, че основната причина за образуването на злокачествени тумори са гъбичните инфекции и няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях от содата за хляб (натриев бикарбонат).

Медицинската общност в цял свят отхвърля твърденията му. Въпреки това обаче д-р Симончели не спира да представя верността на хипотезата си, че най-коварната болест – ракът всъщност е форма на свръхрастеж на гъбичката Candia Albicans и че е открил вярното лечение на туморите. Той защитава тезата си на конгреси, конференции и в интервюта по темата не само в Италия, но и в чужбина. Има издадена и авторска книга „Ракът е гъбички”, в която разглежда различните видове тумори в детайли.

Как е стигнал до своята теория и може ли наистина да се противодейства на рака само със сода бикарбонат – ще разберем от самия д-р Тулио Симончини в На кафе на 21 септември. Паралелно с това в студиото ще бъдат представени и три лични истории на негови пациенти.

Зрителите имат възможността да се включат в дискусията и да зададат своя въпрос към д-р Симончини на Facebook страницата на На кафе, а най-интересните от тях ще получат отговори в ефира на Нова телевизия в понеделник, 21 септември, в ефира на предаването.

Още за Д-р Тулио Симончини, На кафе

09:30
30.10.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg