Актуално На кафе

„На кафе” тръгва по света

Добави коментар

„На кафе” тръгва по света – среща ни с вълнуващите истории на българските емигранти. Най-новата рубрика на предаването ще дебютира в края на януари, за да ни запознае с най-интересните истории на наши сънародници в чужбина

„На кафе” тръгва по света –  среща ни с вълнуващите истории на българските емигранти.  Най-новата рубрика на предаването ще дебютира в края на януари, за да ни запознае с най-интересните истории на наши сънародници в чужбина

Известен продуцент става носител на престижната награда „Еми”.

Писател получава толкова голямо признание за своята книга, че тя става задължителна литература в училищата в африканска държава.

Актьор, напуснал родината преди 20 години, осиновява две момиченца от ромски произход, които стават отличнички в престижна гимназия в Норвегия.

И трите истории представят живота на трима наши сънародници в чужбина. Те са само част от десетките съдби, които екипът на „На кафе”  ще разкаже съвсем скоро в ефира на Нова ТВ.

Поводът е стартът на най-новата рубрика в предаването, посветена на българските емигранти. Тя ще дебютира в края на месец януари, за да ни срещне с българи, постигнали изключителни успехи зад граница, получили световно признание, или просто заслужаващи нашето внимание заради любопитната си и интересна съдба.

чаровната репортерка на „На кафе” – Диана Тодорова

Пътеводител в тази рубрика ще бъде чаровната репортерка на „На кафе” – Диана Тодорова, която зрителите познават просто като Диди. Именно тя ще тръгне по света, за да ни запознае с едни от най-емоционалните истории на наши сънародници.

Америка, Африка, Азия, Европа са част от дестинациите, в които рубриката ще ни отвежда веднъж в седмицата. Водещата Гала пък ще бъде връзката им с живота тук и близките и роднините, които тези хора са оставили в България. В студиото на „На кафе” тя ще посреща техни приятели и тяхното семейство, за да им даде шанс да осъществят контакт, след като не са се чували и виждали с години.

„Работим по този проект още от месец септември и нямаме търпение да го представим на нашите зрители”, коментира изпълнителният продуцент на предаването Ралица Манчева. „Тези хора имат изключителни истории, които заслужават да бъдат разказани. Вярваме, че те не само ще ни трогнат и развълнуват, но ще ни накарат наистина да се гордеем, че сме българи и да се радваме, че имаме такива сънародници в чужбина”, допълва тя.

Най-интересните истории на българските емигранти – от януари в ефира на „На кафе”

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”