В програмата

Алекс Кръстева за голямата любов и журналистиката като сбъдната мечта в „Търси се“ тази неделя

0/5

Алекс Кръстева за голямата любов и журналистиката като сбъдната мечта в „Търси се“ тази неделя

Водещата на „Тази събота и неделя“ - Алекс Кръстева, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ - тази неделя, 19 май. Какъв човек е Александра и какво вълнува душата ѝ, дълго ли е чакала голямата любов и как се чувства, след като я е открила, как сбъдва мечтите си в професията – откровено и искрено Алекс ще сподели пред водещите Меги и Нели.

 

Първата изненада за нея ще бъде актрисата и водеща в bTV Диана Любенова, с която заедно споделят ефира всеки уикенд. Тя ще опише Алекс като изключително аналитичен, точен и подреден човек.

 

„Никога не съм я виждала напрегната, ядосана. Винаги е усмихната, особено сега, когато срещна голямата любов. Всички ѝ стискахме палци, защото тя дълго я чака“, казва Диана.


За първи път зрителите ще се запознаят и с „голямата любов“ в живота на телевизионната водеща. Това е приятелят ѝ  Владислав, с който са заедно повече от година.

 

„Тя не само ме допълва, тя ме изпълва. Прекрасна е! Всичко между нас е много споделено, осъзнато и се случва естествено“, ще признае той.

 

Как са се запознали и колко вълнуващ е сега техният живот – двамата с много емоции ще разкажат в „Търси се“.

 

Другият важен мъж, с който ще се срещне Алекс в предаването, е нейният баща. Той е актьор в плевенския театър. Двамата с майка ѝ се разделят, когато Алекс е съвсем малка, но успяват по неповторим начин да запазят връзката помежду си.

 

„Тя е всичко за мен. Нямам друго. Тя е най-позитивният човек, който познавам. Може би не съм бил идеалният баща, но от всичко на този свят най-много обичам нея“, споделя бащата Петьо Кръстев.

 

Емоционална среща обещава и сестрата на журналистката – Антония-Мария, която е по-малка от нея.

 

„Кака ми е моят пример в живота, който следвам. Много я обичам и всичко й споделям“, казва тя.


Колко фина душа носи Алекс Кръстева и какви смели предизвикателства ще ѝ отправят най-близките ѝ хора - зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.
 

Още за Търси се

20:00
24.08.2019
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
02:35
25.08.2019
По стъпките на Голямата Стъпка: Търси се Бигфут в Орегон
11:00
25.08.2019
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg