В програмата

12-годишната Валерия Войкова заслужи втория златен бутон в „България търси талант“ от Катерина Евро

0/5

12-годишната Валерия Войкова заслужи втория златен бутон в „България търси талант“ от Катерина Евро

12-годишна певица с впечатляващ глас успя да разплаче Катерина Евро и получи втория златен бутон в „България търси талант“ по bTV. Валерия Войкова от София се качи на най-голямата сцена за дарования със „свит стомах“ и брилянтно изпълнение на песента на Лара Фабиян „Je t'aime“. Тя вдигна публиката на крака с голямата заявка на любимата си певица и „прободе в сърцето“ актрисата в журито на шоуто. 


Самата Валерия призна, че участитето й в „България търси талант“ по bTV е най-голямото предизвикателство, което е приемала. Сподели, че никога не е пяла пред хора като Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и е била много притеснена за реакцията им. Пред погледите на майка си и приятелите си тя сбъдна дългогодишната си мечта да стане част от шоуто, влязло в рекордите на Гинес, с безапелационнен успех и директно класиране за финала. Славена Вътова отана впечатлена от енергията, която младата дама успя да предаде на всички в залата, а Ицо Хазарта сподели, че му е трудно да скрие емоцията си и вярва, че това предаване е измислено за хора като нея.   

 

Добави описание


Едни от най-впечатляващите таланти, които се изправиха пред журито на „България търси талант“ по bTV и заслужиха своето място на полуфиналите бяха танцьорът с изключителна пластичност Антонио Папазов, най-добрият вейпър, дошъл специално от Доминиканската република – Яксел Фриас, както и 10-годишната Ива Кузманова, която е развила до съвършенство реденето на кубчето на Рубик. „Малкият Индиана Джоунс“ – Мартин Алексиев демонстрира дресура на отровни змии и паяци пред смаяни поглед на всички в залата и буквално парализира водещите Сашо Кадиев и Даниел Петканов с огромен питон. Марин Вардолов извая фина дървена скулптора за броени минути с помощта на електрическа резачка. Актрисата Милкшейк и специалистът по сапунени мехури д-р Бъбъл върнаха журито в детството им с изящен куклен театър, а дипломираният медик Боряна Димитрова предизвика възхищение с модерия си бели денс. Шотландецът Стиви Стар доказа, че е „чудо на медицината“ и единствен в човечеството, който може контролирано да изкарва погълнати предмени като стотинки, билярдна топка и пирон.


Какво е ПТС и какво правят хората там, как се реди кубът на Рубик - "вдигаш-сваляш", наляво-надясно" и първите емоции на Валерия, след като Катето Евро натисна "златен бутон" на нейното изпълнение.

Още за България търси талант

14:15
13.07.2020
България търси талант - телевизионно шоу, с.6 (2019 г.), еп.2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg