Актуално В програмата

Звездите от сериала „Съни бийч“ откриха летния сезон предсрочно

Добави коментар

Иво Аръков, Боряна Братоева, Евелин Костова и Даниел Пеев-Дънди хвърлиха дрехите, надуха басейн и пиха коктейли по случай старта на сериала „Съни бийч“ по bTV

Звездите от сериала „Съни бийч“ откриха летния сезон предсрочно. Вместо да чакат топлите месеци, Иво Аръков, Боряна Братоева, Евелин Костова и Даниел Пеев-Дънди излязоха на плаж през зимата по случай старта на поредицата на 26 февруари от 21.00 часа по bTV.

Текст от potv.bg

Въпреки крайно неподходящите климатични условия, актьорите си организираха лятна почивка с подръчни средства. Иво Аръков, познат на зрителите като спасителя-зевзек в сериала, наду в хола си розов басейн с формата на фламинго и се излегна в него.

„Батe Младен прави сухи тренировки. Но скоро ще е отново на поста си в „Съни бийч“, Дарина да му намаже гръбчиту", обяви той с характерния за героя му бургаски изказ.
Текст от potv.bg

Колегата му Даниел Пеев-Дънди, който играе ролята на пиколо в поредицата, стигна още по-далеч - излезе в студа само по боксерки и престилка с нарисувани мускули

„Лятото пак ни изненада! Аз извадих плочките и съм готов за морето!“, обяви актьорът, за когото чувството за хумор е по-важно от перфектната физическа форма.

Красивите лица на поредицата също демонстрираха изобретателност през неочакваната ваканция. Очарователната Боряна Братоева, известна на почитателите на „Съни бийч“ като богаташката дъщеря Виктория, хвърли дрехите насред снега и подобри прогнозата за времето.

„Слънцето е с мен навсякъде, а лятото е в усмивката“, намигна тя под сламената си шапка.
„Толкова ми липсва лятото, че го поканих в хола си“, обяви Евелин Костова или екстравагантната Ивон от „Съни бийч“.

Вместо на плажа, тя се излегна на дивана в дома си и отпи от коктейл на фона на морските вълни, прииждащи от телевизора й.

Текст от potv.bg

Със забавните кадри актьорите не само вдигнаха настроението на почитателите на сериала, но и ги предизвикаха да си направят забавни снимки от вкъщи на тема как си представят лятото през зимата. Всеки може да се включи в играта на Фейсбук страницата на „Съни бийч” от 22:00 часа на 26 февруари до 22:00 часа на 4 март. Победителят ще прекара един ден на снимачната площадка на втория сезон на комедийната поредица.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Екзотичната Манал Ел-Фейтури нажежава страстите в „Съни бийч“

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV

Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат във втория сезон на „Съни бийч“