Актуално В програмата

Колоритният образ на Китодар Тодоров се завръща в новия епизод на „Съни бийч“

Добави коментар

Тази неделя (14 април) от 20:00 ч. по bTV в новия епизод на „Съни бийч“ зрителите ще станат свидетели на оформянето на нова мутренска коалиция, която крои велики планове за територията на цялото Черноморие.

На оперативка с екипа на хотела Гомес ще предупреди за посещението на Кирова (Лазарина Коткова) – взискателен оценител от много високо ниво, който ще определи дали хотелът заслужава да запази 5-звездния си статус. За голямо нещастие обаче, визитата на Кирова ще съвпадне с тази на досадните селски мутри и братовчеди на Стойчо Розата – Стойко (Китодар Тодоров) и Ицо (Николай Божков), които ще се завърнат в Съни бийч за важна бизнес среща.

Дарина (Лидия Инджова) пък случайно ще разбере, че Младен (Иво Аръков) е подменил противозачатъчните й с успокоителни. Пъзелът в главата й ще започне да се нарежда и тя бавно ще започне да губи разсъдъка си. Междувременно Италианеца е разбрал за бягството на Райна и неочаквано ще пристигне в хотела в отчаян опит да си я върне, само за да се озове в нечий багажник.

За финал ще стане ясен и таен план, който синът на Гомес – Марти, внимателно е успял да реализира, без никой да се усети.

Не пропускайте новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (14.04) от 20:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Шеф Илиан Кустев участва в напрегнато кулинарно състезание в „Съни бийч“

Орлин Павлов и Валентина Каролева ще вдигнат на крака хотела в „Съни бийч“

Пясъкът на „Съни бийч“ ще се разтресе от появата на нов персонаж

Всичко се обърква за героите от „Съни бийч“ и „АЛФА“

Нови персонажи в „Съни бийч“ и изплуване на дълбоко пазена тайна в „АЛФА“