Архив Music Idol

Започват театралните кастинги в Music Idol 3

1 коментар

От утре вечер, 11 март в Music Idol 3 стартират театралните кастинги. В три поредни епизода зрителите на bTV ще видят изпълненията на одобрените таланти в няколко кръга.
От утре вечер, 11 март  в Music Idol 3 стартират театралните кастинги. В три поредни епизода зрителите на bTV ще видят изпълненията на одобрените таланти в няколко кръга.

Започват театралните кастинги в Music Idol 3


Всеки ден  кандидат идолите ще трябва да се справят с различни задачи, а след края на всеки тур една част от тях ще напускат шоуто. Талантите ще трябва да се справят с акапелни изпълнения, представяне на песни със съпровод на пиано или синбек, както и демонстриране на вокални възможности в квартет или трио.

За първи път в българските издания на формата правилата на театралните кастинги ще бъдат променени. Това ще доведе до драматични моменти при представянето на някои от кандидатите пред журито.
 

В петък ще станат ясни имената на двайсетте участника, които от понеделник ще се борят за място сред финалистите на шоуто.

В епизодите с театралните кастинги журито отново ще изненада талантите, които до последният момент няма да знаят какво им кроят Мария, Фънки и Дони, а зрителите на bTV ще разберат каква ще бъде съдбата на трио “М”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер