Архив Music Idol

Александър отпадна драматично от Music Idol

1 коментар

Боян, Магдалена, Преслава и Русина на големия финал на Music Idol
Александър отпадна драматично от Music Idol

Драматични бяха последните елиминации преди големия финал на 8-ми юни.

Русина беше спасена след изпълнението си на песента на Емил Димитров - «Моя страна, моя България». Журито в лицето на Мария и Дони поздравиха айдълката, но Фънки не спести критичните си коментари, но не само към нея, а и към другите двама попаднали на елиманции участници, македонците Боян и Александър.

«Това да не е Пирин пее» -се обърна той към айдъла от Битоля, който изпълни македонска фолклорна песен. Той остро разкритикува и избора на Тара да се бори по време на елиминациите с парчето на Майкъл Джексън – The way You Make Me Feel. За разлика от него обаче Мария беше изключително трогната от подбора на парчета и защитаваше талантите с всички сили.   

Във «Война на гласовете» с песента на Whitesnake Is this Love един срещу друг се изправиха двама от най-изключителните таланти в този сезон на шоуто - Боян и Александър.
Двамата най-добри приятели и сънародници трябваше да се борят за последен път за оставане в шоуто с помощта на зрителския вот, но не и за сърцата на публиката, която още с появата си в Music Idol вече бяха спечелили. В изключително емоционалното си ексклузивно интервю за сайта на предването www.musicidol.btv.bg веднага след напускането си македонецът сподели, че ще пее поне още 40 години. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер