Архив Music Idol

Александър отпадна драматично от Music Idol

1 коментар

Боян, Магдалена, Преслава и Русина на големия финал на Music Idol
Александър отпадна драматично от Music Idol

Драматични бяха последните елиминации преди големия финал на 8-ми юни.

Русина беше спасена след изпълнението си на песента на Емил Димитров - «Моя страна, моя България». Журито в лицето на Мария и Дони поздравиха айдълката, но Фънки не спести критичните си коментари, но не само към нея, а и към другите двама попаднали на елиманции участници, македонците Боян и Александър.

«Това да не е Пирин пее» -се обърна той към айдъла от Битоля, който изпълни македонска фолклорна песен. Той остро разкритикува и избора на Тара да се бори по време на елиминациите с парчето на Майкъл Джексън – The way You Make Me Feel. За разлика от него обаче Мария беше изключително трогната от подбора на парчета и защитаваше талантите с всички сили.   

Във «Война на гласовете» с песента на Whitesnake Is this Love един срещу друг се изправиха двама от най-изключителните таланти в този сезон на шоуто - Боян и Александър.
Двамата най-добри приятели и сънародници трябваше да се борят за последен път за оставане в шоуто с помощта на зрителския вот, но не и за сърцата на публиката, която още с появата си в Music Idol вече бяха спечелили. В изключително емоционалното си ексклузивно интервю за сайта на предването www.musicidol.btv.bg веднага след напускането си македонецът сподели, че ще пее поне още 40 години.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер