Архив Music Idol

Магдалена отива на големият финал в Music Idol

Добави коментар

Маги е първият участник, който ще пее на финала на 8-ми юни в Music Idol, стана ясно в сутрешния блок на bTV тази сутрин.
Turbo B от Snap на сцената на шоуто  

Магдалена отива на големият финал в Music IdolМаги е първият участник, който ще пее на финала на 8-ми юни, стана ясно в сутрешния блок на bTV тази сутрин.

Търновската айдълка се спаси от елиминации, след като по време на концерта вчера вечерта изпълни брилянтно в оригинална тоналност изключително трудното парче на Mariah Carey – Emotions.

Въпреки че беше болна, Магдалена получи изключителни похвали от журито и бурните овации на публиката в залата. Спасеният довечера, след концерта на застрашените участник, ще бъде и вторият сигурен финалист. Дали Боян, Александър, Преслава или Русина ще пеят на 8-ми юни и ще се борят за титлата Музикален идол на България, ще стане ясно още днес. В понеделник ще видим концерта с песни на Beatles в памет на маестро Вили Казасян, а елиминации през следващата седмица в шоуто няма да има.   

Утре вечер в шоуто ще гостува легендарният рапър Turbo B – фронтмена на популярния дует Snap. Румънеца и Енчев също ще се качат на сцената в подкрепа на младите таланти.   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер