Архив Music Idol

Преслава е вторият айдъл, който отива на големия финал на Music Idol

Добави коментар

Преслава е вторият айдъл, който отива на големия финал. Македонците на елиминации тази вечер, 20:00 часаМакедонците на елиминации тази вечер  

Преслава е вторият айдъл, който отива на големия финал

 Преслава е вторият айдъл, който отива на големия финал

Вчера вечерта по време на концерт на застрашените Преслава изпя парчето на Alicia Keys - If I Ain’t Got You. Нейна защитничка на сцената беше Неве от «Аламинут». След изпълнението ѝ Невена излезе на сцената и вдигна крехката айдълка с думите «Тя е толкова малка, толкова прекрасна и е като малка стъклена статутетка, но има гласище». Може би именно добрата защита спаси Преслава снощи и я направия втория сигурен финалист с изключително малка разлика в няколко гласа пред участника, който остана на елиминации тази вечер. Боян, Алксандър и Русина ще се борят за зрителския вот в най-напрегнатите елиминации за този сезон, които ще определят следващите двама финалисти и ще изпратят у дома само дни преди финала един от талантите.

В сайта на предаването www.musicidol.btv.bg потребители създадоха тема във форума «Хайде българи и македонци да спасим Тара и Боян», както и други теми в подкрепа на своите македоснки любимци. Дали обаче някой от тях няма да тръгне към Битоля или Скопие още след тази вечер, ще разберем днес от 20.00 часа.

Утре вечер в епизода на шоуто ще видим пътя на отпадналия и как той стигна само на крачка до финала на Music Idol 3. Специален поздрав за елиминирания ще направи Деси Тенекеджиева с новият си видео клип.

«...само глас не стига, за да си идол»


След участието си вчера вечерта на сцената на шоуто Соня Васи сподели в специално интервю за  Music Idol, че «...само глас не стига, за да си идол».
 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер