Актуално България търси талант

За пети път „България търси талант” по bTV

Добави коментар

Стартират записванията за петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

Водещата Мария СилвестърВодещата Мария Силвестър с предизвикателство към талантливите българи. Четиричленно жури се впуска в търсенето на новата звезда на България

Най-позитивното шоу в родния ефир, "България търси талант", се завръща с юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с аудиторията на bTV. В петото си издание „България търси талант” ще предложи нови вълнуващи елементи, които ще гарантират повече забавление и зрелищни спектакли.

Желаещите да станат част от "България търси талант" ще се изправят и пред ново жури - четирима души с различни занимания и безспорен авторитет в своята област. Те са колоритни, взискателни и позитивни, но обединени от амбицията да намерят новата звезда на България. Двама от тях вече са били част от шоуто, а другите двама ще оценяват талантите за първи път. Двама от тях са музиканти, двама са с дълга коса, а един е под 30 години. Всички са представители на различна зодиакална стихия - земя, въздух, вода и огън. А това обещава на всички участници незабравими емоции и горещи страсти с едни от най-популярните артисти у нас.

Предварителните кастинги за шоуто ще се проведат в шест града на България през януари 2016 г. Всеки участник ще има възможността да покаже способностите си пред цялата страна, а победителят ще се превърне в най-скъпо платения артист в България, с хонорар от 50 000 лева за три изпълнения, с обща продължителност от 10 минути.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя