Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.13 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач разбира, че Догукан е убил бащата си. Той го убеждава да се предаде на полицията, но по пътя под въздействието на наркотиците, Догукан съжалява, че е убил баща си и иска да умре, като хваща волана на колата, а Ямач губи контрол над автомобила и катастрофират. Вижте какво още ще се случи в епизод 13 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 август 2022 по Diema Family.

„Ямата“, еп.14 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.14 (Diema Family) – какво ще се случи...

Аличо съобщава на Ямач, кой е видял в склада на Паша. Ямач казва на баща си, че сред хората им има шпионин на Вартолу, Идрис не...

В епизод 12 на турския сериал „Ямата“ Идрис казва на хората си да убият Вартолу, за да отмъстят за смъртта на Кахраман. Ямач се изправя срещу баща си…


НА КРАТКО какво се случва в еп.13 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 август 2022 по Diema Family.

Ямач предава парите на Догукан, които взе от мениджърът му.

Султан наказва внучка си като ѝ отрязва косата. Сена е потресена.

Ядосана на Ямач, че не се е прибрал, Сена отива на бар.

Ямач моли Сена да му прости, като изпълва стаята им с цветя.

Ямач разбира, че Догукан е убил бащата си. Той го убеждава да се предаде на полицията, но пътя под въздействието на наркотиците, Догукан съжалява, че е убил баща си и иска да умре, като хваща волана на колата, а Ямач губи контрол над автомобила и катастрофират. Всъщност разбираме, че не Догукан е убил бащата си.
Текст от potv.bg

Ямач слиза на паркинга при Догукан с две торби пълни с пари и му казва, че довечера ще дойдат при него неговите хора и ще доведат и баща му, защото ако не е бил баща му, той никога е нямал да се заеме с тази работа и му казва да унищожи оръжието и повече да не се занимава с глупости.

Текст от potv.bg

Сена и Акшин се връщат от болницата, а Султан ги чака и хваща внучка си за косата, и заключва входната врата, за да не може Сена да влезе вътре. Сена пита Кемал, дали има ключ и го моли да отключи. В същото време Султан крещи на Акшин, кой е разрешил да излиза на улицата, дали иска да стане проститутка и виждайки ножицата отрязва косат ѝ. Дори Сена, която се опитва да спре Султан, не може да ѝ помогне. Сена се опитва да говори с Ямач, но той ѝ отговаря, че е зает и по-късно ще говорят.

Текст от potv.bg

Аличо сортира боклука, които му донесоха хората на Ямач. Ямач пристига при него и го пита, дали има нещо за него, а Аличо му отговаря, че ще му каже, като уточни.

Ямач дава задача на Аличо да отиде в склада на Паша и трябва само да наблюдава, кой ще дойде и ако е този, който той е намерил, работата им е в кърпа вързана.

-Ами ако не? – пита Аличо.
-Тогава работата е по-заплетена отколкото мисля – отговаря Ямач.
Текст от potv.bg

Идрис казва на Еми, че Ямач е било по-добре да не се връща, защото сърцето му е меко.

-Ако не беше той, сега щяхме да правим помен за теб – отвръща Еми.
-За какво говориш? – пита Идрис.
-Вартолу изпратил едно от кучетата си в болницата, за да те убие и ако не беше Ямач, ти щеше да се срещнеш със смъртта, затова не тормози момчето, защото той е смелчага – обяснява му Еми.
Текст от potv.bg

Сена бясна на Ямач, че не се прибрал и следвана от охраната отива на бар. Стига до бара и казва на охраната да не влизат вътре, като ги заплашва, че може така да направи, че полицията да ги забере и петимата.

В бара веднага я разпознава бармана и пита къде е Ямач, а тя му отговаря, че сама е дошла и иска едно питие, малко по-късно Сена си тръгва, а вкъщи цялата ѝ стая е отрупана с цветя, който е изпратил Ямач, за извинение, че е бил груб с нея.

Текст от potv.bg

Паша се обажда на Ямач и му казва, че Догукан е застрелял баща си. Ямач пита дрогираният младеж, как е застрелял баща си, а той му обяснява, че баща му е дошъл и след като му е казал да си събира багажа, той не можел да си представи, че ще остави всичко това тук и ще продава панталони, затова ударил баща си, а след това баща му отишъл да говори по телефона с майка му, а той взел наркотици и нищо не помни.

-Догукан, къде са парите? – пита Селим.
Текст от potv.bg

В същото време действието прескача в дома на Вартолу и камерата ни показва чантите с парите на Догукан, а след това Вартолу, който хвали Медет, че много добре си е свършил работата.

Разбираме, че Медет с хората си е наблюдавал как Догукан се кара с баща си, а след като Догукан взема дрога и изпада в несвяст един от хората на Вартолу убива с пистолета на Догукан баща му, а след това поставя обратно пистолета в ръката на Догукан и вземайки двете чанти с пари изчезва.

Текст от potv.bg

Действието се връща отново в къщата на Догукан. Паша казва, че ще оставят Догукан в „Ямата“, докато стане готов паспорта му, а след това той ще го изведе в Гърция, но Ямач го убеждава да се предаде на полицията.

-Ние с Догукан отиваме в полицията, а вие се прибирайте – нарежда Ямач на брат си, Паша и Еми.

Ямач получава sms Сена, че му прощава и този път. Той се усмихна и продължава съсредоточено да шофира. Догукан, който все още е под въздействието на наркотици, иска да умре и се вкопчва във волана на колата, съжалявайки, че е убил баща си. Ямач губи контрол над автомобила и колата се търкаля по склона…. Колата се запалва, Ямач е жив, но не може да откопчае колана си… Ямач си спомня семейството – брат си, баща си, майка си и Сена... и си спомня за ножа, който Сена му даде и каза, че по-късно ще му разкаже защо. Той го вади и реже колана, а колата е почти цялата гори. Ямач бяга, а колата избухва.

Ямач вижда Догукан, който е изпаднал от колата в безсъзнание и го моли да потърпи, като се обажда на брат си за помощ.

Какво ще се случили с Догукан, ще разберем съвсем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.47 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.46 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.45 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.44 (Diema Family) – какво ще се случи...