Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

1 коментар

Във финала на сезон 1 напрежението е голямо, защото ще видите финала на всеки от героите на „Ямата“, който сме уверени, че ще ви изненада. Вижте какво още ще се случи в епизод 106-107 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 25 ноември 2022 по Diema Family.

В епизод 105 на турския сериал „Ямата“ Селим заявява на баща си, че ако иска да спаси домовете на хората от Ямата, той трябва да си тръгне от нея.


НА КРАТКО какво се случва в еп.106-107 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 24 ноември 2022 по Diema Family

Недрет съобщава на Султана, че Саадет е бременна. Султан се изправя срещу Саадет и ѝ казва да си събира багажа и да се маха от тази къща, защото при тях няма място за нея.

След като Саадет си заминава, Султан признава на Идрис, че Саадет е бременна и ще стане дядо още един път.

Вартолу отвлича Паша и го връзва, но точно когато се кани да го застреля пристига Медет и му казва нещо на ухото.

Вартолу като стрела излиза от стаята и отива в кафето, където го чака Саадет.

-Добре дошла!

-Никой не е остана? Ти победи, но никой не се радва – казва Саадет.

-Ти, заради това ли дойде, за да ме упрекнеш?

-Кажи на баща ти и на Ямач…

-Ти не им трябваш, битката приключи! Победи! Сега с мен ли ще се биеш? Ще ти задам един въпрос, но ми отговори честно. Щастлив ли си?

-Аз му казах, казах ми, че ще му взема трона, а сега той е мой – казва Вартолу като сочи мястото на Идрис.

-Ти щастлив ли си?

-Виждаш ли, той си тръгна, а аз останах! Аз получих, това което заслужавам!

-Ти щастлив ли си?

-Моето име е Вартолу Садетин и всички го знаят, а който не знае, ще го научи!

-Салих, щастлив ли си?

-Не съм щастлив! Загубих теб! Убил даже възможността и въобще не съм щастлив! Садиш, ти няма ли да останеш, ако те помоля?

-Не! Ще дойдеш ли с мен, ако те помоля?

Вартолу иска да каже нещо, но Саадет слага пръста си на устата ми в знак да замълчи и хваща ръката му и я слага на корема си.

Салих я гледа изненадан.

-А сега ми отговори?

Салих е на седмото небе от щастие.

Действието се връща при завързания Паша, където идва Медет и го развързва, и без да каже ѝ дума си тръгва.

Действието прескача във вечерта. Селим пристига пред имението, но вижда, че един от прозорците свети и вратата е отворена. Той вади пистолета си влиза вътре, където намира Вартолу, който седи на един стол замислен.

-Аз си тръгвам Селим! Взех живота на много хора! Мислех си, че съм победил, но се оказва, че съм загубил! Аз от нищо не се страхувах, дори от смъртта, но сега се страхувам.

Вартолу прегръща Селим и му казва: -Нека всичко бъде твое! Ти го заслужи!

Действието се пренася в Токат, Ерба, където отиват да живеят Саадет, Вартолу и Медет.

Ямач отива при Сена, а тя го моли да я забера от клиниката, защото тя е вече добре.

Ямач ѝ казва, че ще отиде да поговори с доктора и ще отидат в друга клиника. Ядосана Сена му казва, да се маха, че не иска да го вижда повече!

Ямач отива при лекаря, а той го пита, кой е дал тези лекарства на Сена, а той му отговаря, че Едже, а той му отвръща, че Едже е била намерена мъртва в гората и че тя е починала преди повече от две седмици. Ямач веднага се обажда на жената, която познава като Едже. Влиза в клиниката и вижда фалшивите снимки върху дипломите. Когато притиска жената, научава името на Емрах.

Ямач отива при Емрах, който го чакаше да се появи. Двамата се бият ожесточено. Ямач тъкмо да убие Емрах, когато той му казва, че ако го убие, никога няма да види Сена! Оказва се, че той е отишъл в болницата, измамил е сестра си и я е отвлякъл. Ямач е принуден да се съобрази с това обстоятелство и пуска Емрах.

Емрах отива при Назим. Двамата братя са планирали да се отърват един от друг. Емрах застрелва брат си, но умира от лекарството, което Назим му сипа в портокаловия сок.

Действието прескача след три месеца в Токат, Ерба където на брега на езерото в малка къща живеят щастливо Саадет, Вартолу и Медет. Идват мъже, камерата ни показва знака на пръстена на един от тях <>, и докато отвличат бременната Саадет, те убиват Медет.

Вартолу не може да я спаси и Саадет е отвлечена.

Действието се премества в къщата на Идрис, където пристигат Айше и Караджа. Айше казва на свекър си, че Селим почти не излиза от стаята си и много съжалява, но разбира, че това няма смисъл.

Докато Идрис се събира със семейството си за сватбата на Акшън и Джеласун, Селим, който е сам в имението, се разхожда из стаите, спомня си за близките, които са живеели там и се самоубива, като си прерязва вените на терасата, където уби шофьора си Джемил.

Султан се обажда на Ямач и го моли да дойде за сватбата.

Ямач пътува с Аличо за фермата.

Всички се подготвят за сватбата на Джеласун и Акшън.

Идрис Еми и Паша отиват в едно празно помещение, където разговарят за окачването на табелата „Dostlar Kahvesi“, която са взели от кафенето в Ямата.

Султан му се обажда и го пита, дали идват, а той ѝ отговаря, че до 5 мин. ще са там, а те да започват церемонията.

Акшън и Джеласун излизат от къщата. Всички им ръкопляскате и им казват, че са много красиви. Правят си снимки…

Някой започва да стреля по Идрис, Еми и Паша. Отново камерата ни показва знака <>. Паша казва на Идрис, че са обкръжени. Идрис им казва, че това означава, че са нападнали и семейството му. Да и се оказва много прав, защото започва стрелба и празнуващите.

Ямач и Аличо, които пътуваха за там, са спасени. Те пристигат в чифлика и намират труповете на своите близки.

В Ямата пристига човек с пръстен с този <> знак. Всички надписи и символи в Ямата са заличени и на тяхно място виждаме този <> знак.

Ямач си татуира знака на Ямата на гърдите. Той намира Вартолу, който живее на едно безлюдно място, и му казва:

Или ще превземем Ямата, или ще умрем!

Когато излизат, има още някой. Заедно с този човек, за който ще научим в следващия сезон, те се опитат да отмъстят на онези, които са причинили това на вече изоставения квартал „Ямата“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.99-100 (Diema Family) – какво ще се случи...