Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.12 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Идрис казва на хората си да убият Вартолу, за да отмъстят за смъртта на Кахраман. Ямач се изправя срещу баща си… Вижте какво още ще се случи в епизод 12 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 август 2022 по Diema Family.

„Ямата“, еп.13 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.13 (Diema Family) – какво ще се случи...

Ямач разбира, че Догукан е убил бащата си. Той го убеждава да се предаде на полицията, но по пътя под въздействието на наркотиците, Догукан съжалява, че...

В епизод 11 на турския сериал „Ямата“ Ямач е радостен и развълнуван, когато разбира, че баща му е дошъл в съзнание, но първата им среща не минава добре.


НА КРАТКО какво се случва в еп.12 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 август 2022 по Diema Family.

Ямач прави изненада на Сена, като я води на автокино на любимия ѝ филм.

Вартолу иска да покаже, кой е той на хората в „Ямата“.

Идрис казва на хората си да убият Вартолу, за да отмъстят за смъртта на Кахраман.

Ямач пристига в последната минута и осуетява опита.

Сена помага на Акшин да се види с Джеласун.

Ямач отива при мениджъра на Догукан и му показва, кой е Ямач Кочовалъ.

Текст от potv.bg

Вечерта Идрис казва на Султан да не тормози жената на Ямач, защото още не е свикнала с техния начин на живот.

Вечерта жената на Селим пие чай със Сена, като я пита, къде е Ямач, а Сена ѝ отговаря, че ще си дойде всеки момент. Айше ѝ казва, че ще свикне, защото мъжете Кочовалъ са такива първо закъсняват, а след това се прибират сутринта. Сена ѝ отвръща, че Ямач не е като останалите Кочовалъ. В този момент Ямач се прибора, а Сена казва на Айше, че Ямач е удържал на думата си, а Айше ѝ отвръща, че късното прибиране е първият признак, и да се наслади на хубавите си дни. Айше със завист гледа как двамата се прегръщат и решава да се обади на Селим, но той не ѝ вдига.

Ямач пита Сена, дали така смята да тръгне, а тя изненадана го пита, къде, но се сеща, че сутринта ѝ каза, че довечера има изненада за нея.

Текст от potv.bg

Ямач специално я води на автокино, което е ангажирал специално за тях двамата, при това на любимият ѝ филм „Червената забрадка“.

Сена е изненадана, защото тя никога не му е казвала, а Ямач отговаря, че е попитал приятелката ѝ.

На края на филма Ямач признава на Сена, че само един път е виждал баща си да плаче, като във филма само две сълзи и оттогава никога не го е виждал да плаче и такъв го е запомнил.

-На теб ти е провървяло, а аз никога не съм виждала майка ми да плаче. Аз знам, че баща ти те обича, разбрах по очите му, моята майка не ме обича, всъщност тя никой не обича освен брат ми – казва Сена.
-Така си мислиш – казва Ямач.
-Ти сам ще разбереш ако я видиш, но аз не искам да се срещате – отвръща Сена.

Сутринта Еми се обажда на Селим и му казват, че с Паша отиват при Догукан, за да дойде и той.

Хората на Ямач събират боклука на определени хора в квартала, които да занесат на Аличо.

Текст от potv.bg

Сутринта хората на Вартолу в пристигат в „Ямата“, за да покаже на Ямач, че не са 15 човека. Той казва на хората си, че е време да започне парада си, но в този момент идва Ямач, който му казва, че до празника Норуз има много време.

-Какъв празник, г-н Ямач? Ние не ви очаквахме, толкова бързо да се появите. Това са роднини, племенници, първи братовчеди и т.н. – казва Вартолу.
-Аз нямам възражение, ако всички се настанят в къщата ти – отвръща Ямач. Вартолу му казва, че той ще им намери място, където да живеят, защото така са се разбрали.
-Моли се, Вартолу, защото до празника малко остана – казва Ямач и си тръгва.

Меке пита Ямач, дали има нужда от него, защото той трябва да закара лекаря при чичо Идрис. Ямач му отговаря да го закара и да вземе колата.

В същото време Вартолу се качва в една кола отпред на нашествието и хвърля пари по улицата.

Текст от potv.bg

Меке идва с лекаря в Кочовалъ и чува как Идрис заповядва на Иса да намери някой техен човек, но да не е много близък и да постави пистолет в ръцете на някой, който не е добре с акъла, за да си разчистят сметките с Вартолу.

Иса пита, дали Аличо не е подходящ, а Идрис му казва, че той не става, но да потърсят друг идиот в „Ямата“.

Меке се обажда на Ямач и му казва какво е чул.

Пистолетът е в ръцете на Джеласун, но Ямач пристига в точния момент и го блъска с колата, преди той да е извадил пистолета и стрелял по Вартолу. След това качва Джеласун в колата си и кара в къщата на родителите си, където казва на хората си да го заведат в болница, а той побеснял отива при баща си.

Текст от potv.bg
-Ти ли заповяда това? – пита Ямач.
-Аз заповядах! – отговаря баща му.
-Ти полудя ли? – пита Ямач.
-Не те попитах! – отговаря Идрис.
-Не ме попита, но аз сключих мир! - казва Ямач. Баща му казва, че той не му е казвал да сключва мир, а Ямач го пита, дали иска война? А Идрис го пита, дали не иска до отмъсти за кръвта на брат си. Ямач му отвръща, че ще го направи, когато му дойде времето…

И се ядосва на баща си, като му казва, че явно си мисли, че е същия като преди и му дава пистолета си и му казва да натисне спусъка, но баща му изпуска пистолета , а Ямач му казва, че когато го направи, той ще си замине от тук завинаги, но докато не може, не трябва да му се бърка в работите.

Текст от potv.bg

Акшън моли братовчедка си да отиде с нея в болницата, за да види как е Джеласун, но Караджа ѝ отказва. Акшън отива при Сена и я моли за помощ. Сена казва на Кемал, че трябва да ги закара до болницата. Джеласун се държи лошо с момичето и ѝ казва, че къса с нея и може да отиде и да се оплаче на чичо си.

Текст от potv.bg

Ямач отива да говори с мениджър на Догукан, за да вземе полагащите му се пари. Мениджър му отвръща, дали знае кой е той и хората му нападат Ямач. Ямач се справя блестящо с всички и като ги закача с перфоратора един за друг и ги струпва на купчинка, пред ужасения поглед на мениджъра.

-А, аз съм Ямач Кочовалъ!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...