Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач разбира, кои са враговете му. Саадет е добре и наистина е бременна. Вижте какво още ще се случи в епизод 101 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 ноември 2022 по Diema Family.

В епизод 99-100 на турския сериал „Ямата“ Селим, за да скрие съюза си с Назим, Вартолу и Емрах, се оказва между чука и наковалнята. Един от Кочовалъ е на път да разбере голямата истина.

НА КРАТКО какво се случва в еп.101 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 21 ноември 2022 по Diema Family

Ямач отива при Аличо. Докато те разговарят, Аличо го пита, дали Селим му е разказал, за лошите хора, за Вартолу, Емрах и Низим, че са били заедно.

Ямач казва на Аличо да се прибере, за да не мръзне, а той си спомня, думите на баща си: - Аз не се страхувам от враг, който държи в ръка пистолет, а повече от този, който носи вратовръзка на шията си. Тук нещо не е наред, затова бъди внимателен, Ямач! И тогава Селим е казал на Еми да се погрижи за другите неща, а той ще провери как стоят нещата с Низим.

Ямач започва да разбира какво се е случило и се надява, че брат му не е участвал в това.

-Братко, ти не си направил това! Моля те не постъпвай така с мен! Какво съм ти направил? – говори си сам и плаче Ямач.
В същото време Идрис гледа снимката на Мелиха и мисли за разговора му с Аличо…

Тогава той вижда Селим, който се прибира от някъде и се провиква да отиде при него. Но, когато Идрис вижда, че Селим е пиян и се държи нагло с него, той му ударя шамар.

Действието се пренася в имението, където Сена моли Саадет да отидат в болницата.

-Не може, защото всички ще разберат!
-Нека да разберат, но там не беше ти, а друг човек!
-Сена, успокой се! Ние ще намерим изход!

Сена и Саадет излизат от къщата и тръгват към болницата, а Вартолу ги вижда и тръгва след тях. Пристигайки пред болницата, Медет разубеждава Варталу да не влиза вътре, но все пак той влиза вътре. Той вижда Сена, която ходи напред-назад, като си говори сама, че тя е виновна.

Варталу я пита, дали е добре, но тъй като не получава отговор и казва, че ще отиде да говори със Саадет. В този момент Саадет излиза от стаята и му казва, че това е нещо много лично и го моли да си ходи. Той настоява да остане, но Саадет все пак го отпраща.

Излизат резултатите на Саадет, тя е добре и се оказва, че е бременна в 5 седмица.

Ямач отива в едно от заведенията, което се пази от охраната на Емрах. Те го спират и не искат да го пуснат, но Ямач ги елиминира и отива, и говори с шефа на заведението.

Ямач разбира, че Емрах притежава охранителната фирма, а Вартолу събира парите, за това, че ги охраняват. Мъжът му казва, че е искал да се откаже от услугата им, но не е видял в договора, че при неустойка трябва да плати непосилна за него сума.

Метин с хората си следи Назим, а Кемал с неговите хора – Емрах. Ямач им се обажда и им казва да ги нападнат, но Назим и Емрах им се изплъзват.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.99-100 (Diema Family) – какво ще се случи...