Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

Добави коментар

Миран ще разбере, че майка му и не се е омъжила по собствена воля... А Хазар, ще призна е, че Миран не го е бутнал онази нощ. Вижте още какво ще се случи в новия 24 епизод на турския филм "Вятърничав".

Ще успее ли Елиф, след като признае какво е направила, да помири и събере Миран с Реян?

Ще успее ли Елиф, след като признае какво е направила, да помири и събере Миран с Реян?

© atv
Усилията на Реян да разбере цялата истина за миналото, принуждава Миран също да я последва, защото той й обеща да бъде до нея.

Отговорът, който Реян получава от бижутера, който е направил пръстена на Дилшах, я смазва.

Занаятчията Габриел казва на Реян, че е направил този пръстен за Мехмед Асланбей, той го поръчал за съпругата си. (Той прави това признание, като гледа сина си). Реян го моли да го погледне още един път, защото за нея е много важно, но нервиран той отговоря, че той няма как да се обърка... Тя му казва, че греши, че този пръстен му е поръчен от нейния баща Хазар Шадоглу... Но той отново й казва, че този пръстен му е поръчан от Мехмед Асланбей...

Миран, който не дочака отговора от бижутера, пита Реян за отговора, че той е готов да го чуе, какъвто и да е той.

- Пръстенът е поръчан от Мехмед Асланбей...

Но Реян му казва, че не вярва, че някой го е накарал да излъже, но тя ще разбере и се връща обратно и на колене моли майстор Габриел да й каже истината, защото за нея е много важно, от това зависи живота на един човек... - Аз нямам какво повече да ти каже, дъще!

Когато Миран и Раян си отиват, синът на бижутера, казва на изпратения от Азизе човек, за да ги заплаши, ди си отива, и да ги остави намира.

А майстор Габриел моли сина си, когато умре, да напусне това място, но преди това да им разкаже истината: - Пръстенът е поръчан от Хазар Шадоглу!

В тази игра има и трета страна, мъж се обажда на някой и казва, че е станало точно така, както той е казал: Хората на Азизе са заплашили майстора, а Миран и Реян са се скарили...

Без да иска Зехра дочува разговор на Насух с приятел, че Ярен е знаела за плана на Азизе, да опозори Раян и е мълчала... и тя го пита, сега как ще накаже Ярен, дали както е наказал Реян... Зехра му казва, че се е уморила от техните тайни, лъжи и минало. Пита го, знае ли какво те с Хазар са пожертавали, за да защитят дъщеря си, те са кривнали от пътя, отказали са се от истината.

- Ярен трябва да напусне този дом! Ако ли не, аз всичко ще разкажа на Хазар, ще заберем децата, и ще си отидем! Ти решавай!

Ханифе налива масло в огъня, като казва на Ярен, че дядо й Насух иска да я омъжи. Ярен отива, да търси сметка на дядо си, но чува разговора му с родителите й, че в най-кратък срок трябва да й намерят жених, и да напусне имението, защото той не знае как да погледен Хазар в очите, какво да му каже, след като така жестоко се е отнесъл с Реян, а на Ярен, която е за всичко винова - ей така простил. И вижда Реян, която слиза по стълбите:

- Направи ми едно кафе, дъще! - моли Насух, Реян, а тя не може да повярва, дядо й никога така не се е обръщал към нея.

А Ярен си мисили: Дядо иска да ме изхвърли от вкъщи, а вие моите родители нищо няма да направите. Не, това няма да стане! И гневна и яростана казва на дядо си, че след като я наказва, трябва да е спаведлив да накаже и другите, който са знаели, майка и баща й, но те са мълчали... Насух пита, дали това е истина, а Джихан му казва, че много късно са разбрали, след като са се случили нещата.... иска да се оправдае, но Насух му казва да мълчи, нищо повече не иска да слуша!

Ярен се качва в стаята си и казва, че никога няма да позволи на Реян да вземе това, което е нейно и вади писмото на Хазар, което тя е откраднала от вещите на Хазар, които Реян и Миран забравиха в болницата... и с усмивка на уста прави своя план.

Есма звъни на Хазар, за да разбере, дали Зехра му е предала писмото, но Зехра вдига телефона... и казва, че той спи. А след това излиза и казва, че не е предала писмото, защото не й вярва, че това може да е поредната игра на Азизе!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Люлката направена за Миран от неговия дядо.

Люлката направена за Миран от неговия дядо.

© atv
Невидима ръка отваря врати към миналото за Миран и Реян.

Реян получава бележка, в която пише, че ако иска да разбере тайните от миналото да отиде в селото от където е Дилшах. След като звъни на Миран, но той не и вдига, тя решава да тръгне сама. Миран виждайки, че Реян го е търсила и звъни, но тя не му вдига телефона и затова решава да позвъни на Мелике. Тя му казва, че Реян е получила бележка и е тръгнала към селото на майка му, но Миран казва, че майка му не е от село...

Миран сваля Реян от автобуса, с който тя пътува за селото, което се споменава в бележката. И казва, че неговата майка е от Медият. Но по настояване на Реян те отиват в селото от бележката.

Това, което Миран открива там, го шокира - той и Реян разбират, че майка му е била от това село, а майка му и не се е омъжила по собствена воля.

Когато баба му разбрала, че Дилшах е починала, тя го е търсила из цял Медиат, но Асланбей изчезнали, все едно никога не са съществували..., но тя него не могла да намери и много плакала и тъгувала, че не е могла да те предпази, и за няколко дена напуснала този свят. А името му било дадено от неговия дядо, който казал, че ако един ден се роди син, ще го кръстят Миран.

От вещите в малкия дом, тетрадките с почерка на майка му, снимките, невярващият Миран разбира, че всичко това тук е истина , но не може да разбере, защо Азизе го е лъгала толкова моного години?!
- Ти беше права Реян: Ако не узнаем миналото нямаме бъдеще.

Виждайки колко много страда Миран, Реян го моли да си ходят, че тя не е била права. Но Миран иска да разбере цялата истина и всичко за майка си.

- Твоята майка никога не искаше да се омъжи за Мехмед Асланбей, но те имаха пари и власт... Аз не искам да те лъжа, бог ми е свидетел, но след това се говореше, че Асланбей са я тормозили... От днес не забравяй за това място, синко, това място е чест от теб, пази спомена за майка ти, ако един ден се загубиш върни се тук и започни отначало.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината...

Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината...

© atv
Елиф вече не може да понася факта, че Реян не прощава на Миран и изплашена от новите игри на баба си, решава да каже цялата истина на Азат, че именно тя е бутнала Хазар по стълбите, Азат не й вярва, но води Елиф в имението на Шадоглу.

Тя се изправя пред Реян и Миран, пред всички в къщата и казва, че тя е блъснала Хазар, а той лъже...

Но Реян не иска да повярва, казва, че това е поредната игра на Миран.

Миран й казва, че след като така изглежда в нейните очи, никога повече няма да го види. Хваща Елиф за ръка и напуска имението.

Хазар, който наблюдава от терасата не издържа и се провиква:

- Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината...
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Турският сериал „Вятърничав“ може да гледате всеки делничен ден от 22:00 часа по DIEMA FAMILY
Всичко по темата вижте в potv.bg
"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

Реян е решена да си върне любовта на Миран. Миран разбира, че баба му ( майката на Дилшах) е жива - истина, която ще промени целия...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 21 - какво ще се случи?