Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.244 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе се завръща, за да отмъсти за сина си. Миран казва на баба си, че Джихан не може да е убил баща му, защото Хазар е бил застрелян не в сърцето, а в гърба. Азизе променя показанията си и Джихан излиза на свобода. Джихан не може да се примири, че баща му го мисли за убиец на брат му… Вижте още какво ще се случи в еп.244 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 16 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 243 на турския сериал „Вятърничав“ след загубата на сина си, Айше се срива, а Насух и Есма се притесняват да не се появи отново отмъстителната Азизе. Щастието на Раян е помрачено от новината, че баща ѝ е починал. Фюсун прави нов ужасен план.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 244 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 декември 2021 по Diema Family

Азизе се завръща, за да отмъсти за сина си.

Миран казва на баба си, че Джихан не може да е убил баща му, защото Хазар е бил застрелян не в сърцето, а в гърба.

Азизе променя показанията си и Джихан излиза на свобода.

Джихан не може да се примири, че баща му го мисли за убиец на брат му…
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.245 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.245 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян кара Миран да направи избор между семейството и отмъщението. Хората на Фюсун отвличат Умут. Вижте още какво ще се случи в еп.245 на турския сериал...

Азизе се завръща, за да отмъсти за сина си.

Миран, Раян и Умут са в стаята на Хазар, където са Насух и Айше.

Насух вижда, че Айше плаче и казва на Миран, че баба му от как е починал Хазар не е отронила нито една сълза, тя ги е чакала да се върнат тримата живи и здрави, но най-вече малкия Умут, за да излее мъката си…

Айше гледайки Миран, Раян и Умут си мисли: „Твоите деца се върнаха цели и невредими, сега е мой ред. Аз няма да те оставя сам, синко, ще дойда при теб, но заедно с твоите убийци!“

Миран моли Раян да се прибират вкъщи, но тя го моли първо да отидат на гроба на баща ѝ, за да му покажат неговия внук.

Азизе решава, че е станало време да отмъсти за смъртта на Хазар.

Азизе излиза от стаята на Хазар, а Есма я пита: - Айше, къде отиваш?

-Айше остана при Хазар, аз съм Азизе! – отговоря Азизе

Есма я моли да не се превръща отново в Азизе, но Азизе не я чува. Есма се обажда на Насух и му казва, че трябва веднага да дойде, защото може да се случи нещо много лошо.

Текст от potv.bg

Миран казва на баба си, че Джихан не може да е убил баща му, защото Хазар е бил застрелян не в сърцето, а в гърба.

Миран отива в ареста при Джихан и го пита, защо го е повикал, да го спаси ли?

Джихан му казва, че иска истината да излезе наяве. Миран го пита, какво се е случило през тази нощ. Джихан му казва, че е търсил Ярен, а брат му не е трябвало да бъде там, но когато пристигнал на мястото, брат му е бил вече там и му казал, че трябва да се махат от там, защото това било капан и искал да му каже нещо…

-Ако не беше го убил, щеше да чуеш какво искаше да ти каже – казва Азизе, която също идва.
-Бабо, какво правиш тук? – пита Миран.
-Дойдох да му кажа, че ще го убия със собствените си ръце! – отговоря Азизе.

Джихан побеснява и ѝ казва, че той не е убил брат си, защото той го е обичал повече от живота си!

Джихан казва на Азизе да разкаже, какво те двамата с Хазар се правели на онова място, той е търсил дъщеря, а те защо са били там?

-Бабо?! – пита Миран.
-Ти, не можеш да ни отговориш, защото също не знаеш. Миран, разбери, че двамата с брат ми ни забъркаха в голяма игра! Едно казаха на мен по телефона, друго на брат ми – казва Джихан.

Азизе казва, че за нея няма значение какво говори, защото както Хазар си е отишъл, така и той ще си замине от този свят!

Миран казва на баба си, че не е уверен, че Джихан е убил баща му. Азизе му казва, че още докато е бил жив Хазар, Джихан е бил против него. Миран ѝ казва, че има нещо, което не знае, че баща му е бил застрелян не в сърцето, а в гърба! И може би не всичко е така, както тя го е видяла. Миран казва, че ще се опита да открие Еркан, защото той може да знае истината.

Азизе си спомня последния разговор с Азра, в който тя ѝ каза, че се страхува Фюсун да не убие някой от Шадоглу…

Миран казва, че не може да открият и пистолета на Джихан. Миран вижда, че баба му е много замислена и я пита, дали си е спомнила нещо и ако нещо си спомни веднага да му го каже, за да открият убиеца на баща му и я предупреждава да не прави нищо без него.

Останала сама Азизе казва, че Миран няма нищо да прави, а тя ще накаже всички лоши хора в живота им: Джихан, Фюсун и най-накрая Азизе!

Раян казва на майка си, че не вярва, че Джихане убил баща ѝ, защото те знаят, колко много чичо ѝ го е обичал!

Миран решава Умут да носи като второ име, това на баща му, затова го записва в документа му за самоличност като Умут-Хазар Шадоглу.

Насух казва на Миран, че се страхува за Айше, да не се превърне в предишната отмъстителна Азизе. И го моли да я спре, защото ако се случи нещо с Джихан, той няма да издържи!

Миран обещава на дядо си, че няма да позволи, докато търсят убиеца на баща му, да загубят Айше или Джихан.

Текст от potv.bg
Азизе променя показанията си и Джихан излиза на свобода.

Азизе променя показанията си и Джихан излиза на свобода.

Азизе отива в полицията и дава нови показания, че Джихан не е убил Хазар. Комисарят казва на Миран, а той се обажда на баба си и я пита, защо си е променила показанията, а тя му казва, защото Джихан твърди, че не е убил Хазар и тя иска той да го докаже.

Миран намира семейството на Еркан, но не научава къде е Еркан.

Хората на Фюсун следят семейството на Еркан и докладват на Фюсун, а тя им казва да не пускат никой да влиза и излиза от къщата на Еркан.

Фюсун пита Хасан какво става с другия план, а той ѝ казва, че е вкарал свои хора в къщата на Миран, близо до сина му и чакат нейните нареждания.

Текст от potv.bg
Джихан не може да се примири, че баща му го мисли за убиец  на брат му…

Джихан не може да се примири, че баща му го мисли за убиец на брат му…

Джихан е освободен от ареста. Прибирайки се, той вижда обувките на брат си пред вратата и ги прегръща съсипан от мъка по брат си… Влиза вътре и сяда на стълбите, плаче и си говори сам: „Как можах да не те опазя, ти беше моето крило, моя брат, баща… Какво ще правя, сега без теб?“

-Какво правиш тук, как излезе? – пита Насух, а Джихан му казва, че Азизе е изменила показанията си.

Джихан се изправя срещу баща си и го пита, защо го гледа с този обвиняващ поглед? Знае, че не го обича, но нима съвестта му позволява да си мисли, че той може да убие брат си?!

Насух казва на сина си, че Айше му е казала, че го е видяла със собствените си очи, а Джихан го пита, защо поне един път не го е попитал, дали той е убил брат си?!

-Ти каза, че аз съм убиец! Просто, ей така, го каза и отсече! Ти не знаеш ли, че аз отидох да намеря дъщеря си и в последния момент видях брат си…– плаче Джихан.
-Махни се, за да не те виждат очите ми! – казва Насух.
-Ти много пъти си ме нагрубявал, но това, че ме нарече убиец…. Но ти си прав, защото и двамата ти сина са мъртви! – казва Джихан и плачейки се качва в стаята си.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...