Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.245 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян кара Миран да направи избор между семейството и отмъщението. Хората на Фюсун отвличат Умут. Вижте още какво ще се случи в еп.245 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 17 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 244 на турския сериал „Вятърничав“ Азизе се завръща, за да отмъсти за сина си. Миран казва на баба си, че Джихан не може да е убил баща му, защото Хазар е бил застрелян не в сърцето, а в гърба. Азизе променя показанията си и Джихан излиза на свобода. Джихан не може да се примири, че баща му го мисли за убиец на брат му…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 245 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 декември 2021 по Diema Family

Раян кара Миран да избира – семейството или отмъщението.

Миран хваща Еркан и разбира, че Фюсун е убила Хазар.

Азизе е на път да отърве Раян и Миран от враговете им, но Миран обърква плановете ѝ.

Фюсун разбира, че Еркан ще проговори и истината, кой е убиецът на Хазар ще излезе наяве и заповядва на хората си да отвлекат сина на Миран и Раян.

Миран не успява да пристигне навреме и хората на Фюсун отвличат Умут.
„Вятърничав“, еп.246 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.246 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като Умут е отвлечен Раян е напълно съкрушена и съсипана. Тя е на границата на нервен срив и излива целия си гняв на Азизе като...

Миран не успява да отиде с Раян на първия преглед на Умут и тя му е много сърдита. Пита го къде е бил, Миран се опитва да се измъкне, но Раян му показва раните по ръцете му и иска да чуе от него истината!
-Познавам го този твой поглед, ти искаш да си отмъстиш! Какво ще направиш Миран, ще убиеш чичо ли? Ще застреляш чичо и ще станеш убиец! – бясна е Раян

Миран ѝ казва, че не е така, той просто търси информация. Раян му казва, че не са същите хора, който са били преди седмица, защото сега те са родители. Миран ѝ отговоря, че я разбира и няма да направи грешна крачка и я моли да му се довери.

В същият момент му се обажда Джихан и му казва, че трябва да поговорят и той го чака на съседната улица.

Миран казва на жена си, че ще отиде да поговори с чичо ѝ, защото може и да не е виновен, а след това ще прекара деня с нея и сина им.

Фюсун заплашва братът на Еркан и той се обажда на брат си, а Фюсун заплашва Еркан, че семейството му е на гости и ако не се появи до 24 часа ще ги убие и да не е посмял да разкаже истината на Миран.

Докато говори с Фюсун, Еркан наблюдава срещата на Миран и Джихан.

Миран казва на Джихан, че той ще намери Еркан и той да стои настрана. Джахан му казва, че той е този, който е с клеймото „убиец на брат си“, а брат му е мъртъв, а той е разказал всичко, защото го смята за най-здравомислещ от всички, но ако се опита да го държи далече от тази работа, той се кълне, че ще превърне Медиат в ад.

Миран тръгва да се прибира, но вижда Еркан и тръгва след него, и го хваща на тясно. Миран го пита, защо е дошъл на погребението, дали е видял нещо? Еркан вади пистолет и го моли да го пусне, защото ще го убие, а Миран му казва, че не вярва, защото ръката му трепери...

Азизе казва на Раян, че като майка на Хазар, ще накаже този, който не го пожали, защото не може да не отмъсти за него.

Азизе казва на Раян, че като майка на Хазар, ще накаже този, който не го пожали, защото не може да не отмъсти за него.

-Бабо, ние с теб, така ли се разбрахме? Аз те моля, да попречим на Миран, за да не пострада, а ти… Ти отново правиш това, което правеше преди. Ти ли каза на Миран, че трябва да отмъсти? – пита разочарована Раян.
-Миран, казал ли е нещо подобно? Вие сте ми поверени от Хазар, а да обезпеча вашето спокойствие е мой дълг. Когато тази работа приключи няма да остане никой, който да наруши спокойствието ви! – отговоря Азизе.
-Добре ме чуй, г-жо Азизе, аз няма да допусна Миран да попадне в ръцете ти! Един път го направих, ще го направя още един път, защото Умут няма да расте без баща – казва Раян.

Миран казва на Азизе, че е хванал Еркан, но той не иска да говори. Азизе заплашва Еркан, а той им казва, че ще им разкаже всичко. Еркан разказва всичко на ухото на Миран…

Фюсун разбира, че Миран е отвлякъл Еркан и побеснява.

Умут вдига температура и с баща си и майка си го отвеждат в болницата, а на Асие забранява да казва на Миран, защото ако го е било грижа, да си е вкъщи по това време.

Миран се обажда на Азизе и ѝ казва, че е направил, това което го е помолил Еркан и сега е негов ред, а той ще се види с Раян и Умут и ще дойде.

Миран е изненадан, че Умут и Раян не са си вкъщи, вижда Асие и я пита, къде е Раян, а тя му казва, че е в болницата, защото Умут е вдигнал температура.

Азизе изпраща съобщение на Джихан, в което му пише, че е намерила Еркан и ако има смелост да чуе, какво ще разкаже им разкаже, да дойде.

Раян се връща от болницата и толкова е ядосана на Миран, че му ударя плесница и му казва, че цяла нощ се е притеснявала за сина им, а той къде е бил и какъв баща?!

Миран казва, че ако е знаел, че Умут не е добре е щял да направи всичко. Раян му казва, че се е променил и обезумял от жаждата си за отмъщение!

-За кой се старя Раян, за нас, защото си мислиш, че хората, които са убили баща ни, няма да закачат сина ни, но аз няма да ги чакам?!

Раян го прекъсва и му казва, че той трябва да избира: семейството или отмъщението?

-Аз не съм няма да избирам! -казва Миран.
-А, аз се уморих, Миран! Много се уморих, защото ние отново се върнахме в началото! – плаче Раян.

Миран се опитва да я прегърне, но тя го отблъсква… и продължава една дълга сцена, в която двамата реват и се карат.

Раян гони мъж си, защото не иска сина ѝ да расте след кавги и куршуми, и след като той избира отмъщението, тя ще стане за Умут и баща и майка и се заключва в стаята. Миран я моли да му отвори и в този момент му се обажда Фърат, който му казва, че баба му се готви да извърши нещо ужасно.

Разбираме, че Азизе е изпратила съобщение и на Фюсун, че Еркан е при нея и тя отива на посоченото от Азизе място, но преди това разбира, че Миран е забрал семейството на Еркан и след като не може да спре Еркан да проговори, казва на Халит да каже на хората си да вземат бебето на Миран и Раян, защото нямат как по-друг начин, да излязат живи от тази ситуация.

Пристига и Джихан, а Азизе им казва, че Еркан е вътре в къщата. Фисюн и Джахан влизат, а Махмуд ги затваря вътре и хората му заливат вратата и прозорците с бензин.

Пристига Миран и пита баба си, какво прави, а тя изненадана го пита, той какво прави тук? Миран чува гласовете на Хазар и Фюсун и пита Азизе, защо ги е затворила.

-Аз обещах на Раян, че ще ви отърва от всичките ви врагове, но ти не трябва да си тук! Махай се! Отивай при жена си и детето си! – казва Азизе.
-Бабо, аз няма да ти позволя, Айше да се загуби и никъде няма да ходя! -казва Миран.

Азизе насочва пистолета в главата си и пита Еркан, кой е убил Хазар. Еркан казва на Миран, че Фюсун го е убила. Миран казва на баба си, че ще каже, кой е стрелял в баща му но първо трябва да хвърли пистолета

Хората на Фюсун нахлуват в къщата на Миран, Асие крещи, а Раян я чува и се крие с Умут в неговата стая. Обажда се на Миран, който и казва, че не може да говори, но тя му казва, веднага да дойде и да спаси сина си.

Миран не казва на никой нищо и се качва в колата си и казва на Раян, че идва да ги спаси…

Азизе вика след Миран, но той не я чува. Махфуз се опитва да се свърже с Асие, но и тя не си вдига телефона.

  Миран не успява да  пристигне навреме и хората на Фюсун отвличат Умут.

Миран не успява да пристигне навреме и хората на Фюсун отвличат Умут.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...