Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.108 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Оказва се, че голямата любов на Насух е загинала при пожар в чифлика.. Азизие прогонва тайно Султан от имението на Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.107 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 9 юни 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В 107 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Запаленият от Азизе пожар, се разминава без жертви, всички са живи! Повечето смятат, че Азизе е виновна за пожара. Реян и Миран, връщайки се от оня свят, се сближават още повече.

Реян губи всякаква надежда, че нещата могат да се оправят между двете фамилии, заради случилото се, се спомня събитията от миналото, когато с нея се случиха ужасни неща, след един такъв пожар, но този път Миран ще се опита да вдигне Реян на крака.

Миран няма да остави работа с пожара, а ще нареди да потърсят виновника, въпреки че не се издава пред Реян, че прави нещо по въпроса.

Азизие прогонва тайно Султан от имението на Асланбей

Азизе казва на Султан, че и е давала шанс много пъти, но тя е продължавала да върши неща зад гърба, затова е дошло време да се разплатят... и двама от хората й я качват в автомобил и запрашват в незнайна посока...

Пожарът в чифлика, разпали още повече, огньовете в душите на Насух и Азизе

Разбираме, че пожарът за Насух не е в чифлика, а в неговата душа, а Азизе не е могла да загаси толкова много години, пожарът, който е запалил Насух в душата й..., но и двамата не знаят, че горят в един и същ огън...

Ако за Насух само смъртта може да му помогне да забрави за болката му, то за Азизе и смъртта няма да може да я заличи... Насух не разбира, за какво се разплаща така жестоко, но Азизе знае, че един ден Насух ще разбере, защо трябва да търпи тази болка...и в този ден, ще си спомни, какво е зло е извършил!

Реян се събужда от кошмарен сън и казва на Миран, че за малко не са умрели в този пожар, кой може да го е направил? Миран и казва, че може да са тези, които са им изпращали бележки, но Реян отхвърля тази версия, защото те са им помогнали да намерят баба Шукран... Реян подхвърля на Миран, че може да е Азизе, но Миран уверено казва, че не може да е тя, защото там са били те с Елиф...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Надух с любимата си Аише
Надух с любимата си Аише
© atv
Оказва се, че голямата любов на Насух е загинала при пожар в чифлика...

Насух с приятеля си Юсуф е в чифлика, а вратата на миналото се отваря и Насух си спомня, как е заминал с Юсуф за три дни по работа, но преди да замине е обещал на любимата си Айше, че ще бъде далече от нея само три дни, а Айше му казва, че я е страх да остава в чифлика сама, защото освен него и братята си друг си няма..., че се страхува от майка му..., а Насух обещава на Айше, че след като се върне ще разкаже всичко за тях на баща си и ще се оженят...

Насух казва на Юсуф, че тогава не е трябвало да оставя Айше, защото му е казала, че се бой... и не е трябвало да заминава... Юсуф му казва, да прекрати траура си и да погледне, преди не е смеел да се приближи до чифлика, а преди време месеци, дори е живял тук!

Юсуф му казва, че е време да загаси огъня в душата си..., а Насух му отвръща, че дори цялото море да изсипе, няма да го загаси, не се получава!

Насух отново слага катинара на портите на чифлика и дава ключовете от него на Юсуф и му казва, да ги хвърли в най-дълбоката вода, така, че никой да не може да ги намери, защото хората, които са починали тук, не искат да ги видят живи на този свят, той е направил грешка, като е потъпкал гроба на Айше, пепелта на неговата Айше е навсякъде наоколо... и той е направил голяма грешка!

- Не се бой, аз ще дойда тук, за да умра до теб, казва Насух гледайки през заключените порти на чифлика, като казва на Юсуф, че като умре да го сложат до любимата му жена!

Азизе се обажда на Ханифе, за да разбере, как е Елиф, а Ханифе и отвръща, че е добре, доколкото може в създалите се обстоятелства... Азизе и казва, че трябва веднага да и се обади, ако някой се опита, да и причини зло!

Зехра все още се чуди, дали да каже истината на Хазар, че Миран му е син!


Епизод 108 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 9 юни 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран от pоTV.bg
"Вятърничав", еп.109 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.109 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян и Миран се запознават с годинка на Ярен – Харун. Азизе е ужасена от завръщането на Султан. Зехра си уговоря среща с Азизе. Вижте още...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.111 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.107 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.106 (Diema Family) - какво ще се случи...