Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 42 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гюнул стреля по Азат. Вижте още какво ще се случи в еп.42 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 09 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Гюнул стреля по Азат
Гюнул стреля по Азат
© atv
Азат решава да освободи Гюнул, но тя го прострелва в гърба, за да не може с това негово действие да попречи на баба ѝ да намери Миран и Раян.
А Реян, която обеща да прекара един ден с Миран се намират пред дървото на желанията и си прекарва прекрасно с него.
Азизе, която разбира от Фърат, къде е Миран, тръгва да го търси.Хазар, също научава, къде се намира дъщеря му Реян и той тръгва да ги търси.

Гюнул виждайки проснатия на земята Азат, му казва, че тя не имала друг избор и затова го е простреляла, за да си върне Миран...

Султан пита Фърат, какво ще се случи, ако Миран не иска да върне Реян, какво ще стане с нейната дъщеря? Елиф я успокоява, като и казва, че Азат не е лош човек и нищо няма да направи на Гюнул. В същото време звъни телефона Фърат и Гюнул му казва, да побърза да я спаси, защото мисли, че е убила Азат.

Миран иска да хване Реян за ръка, но тя се дърпа и му казва, че тя ще го хване за ръка, когато повярва в него. Реян го пита, дали Гюнул също като него иска да се разведе, но разговорът им е прекъснат от баба му Азизе.

Миран е изненадан да я види, а тя го пита, дали е трябвало да я подлага на този позор, заради техния враг. А той и отговоря, Реян не му е враг, а Азизе го пита, а Гюнул, а той и припомня, че ще се разведе с Гюнул, а това е била и остава последната му дума! А тя му казва, че живота на Гюнул е в опасност, защото Азат я отвлякъл, и за да я върнат те искат Раян, в противен случай, ще направят това, което те са направили с Реян. Азизе го икара да избира или Реян, или честта на Гюнул, дъщерята на неговия чичо ще бъде опетнена.

В това време пристига Хазар и се изправя срещу Миран...

Текст от potv.bg
"Ти отне майка ми, но няма да ти дам Реян!"

"Ти отне майка ми, но няма да ти дам Реян!"

© atv

Хазар се нахвърля върху Азизе, като и казва да погледне в какво е превърнала внука си, като цял живот му е пълнила главата с лъжи... и е превърнала едно сираче в безумец пълен с омраза и мъст... и че никой не заслужава това, което тя е направила с Миран!

Азизе му казва да взима Раян и да се маха, но той лично трябва да и върне Гюнул жива и невредима, в противен случай ще превърне живота на Шадоуглу в ад.

Насочил пистолет в гърдите на Хазар, Миран казва, че на никой няма да даде Раян, а Хазар му отвръща, че му забранява да изговоря името на дъщеря му.

- Ти отне майка ми, но няма да ти дам Реян, Хазар Шадоуглу!

Миран моли Реян да не си тръгва, но тя му отговоря, че той и е обещал, че няма да я спира, ако тя реши да си тръгне. Тя е решила и си тръгва с баща си! Плачейки Раян се качва в колата на Хазар.

Фърат води Гюнул при майка й, а тя и признава, че е стреляла в Азат... Елиф пита Фюрат, дали Азат е мъртъв, но той казва, че не знае...

Гюнул си измисля история, че Азат е искал да я обезчести и затова тя е стреляла в него, за да не и се случи, това което се е случило с Реян!

Но Елиф се изправя пред майка и дъщеря и заявява, че Азат не може да направи такова нещо и това е поредната лъжа на Гюнул. Гневна Султан ударя шамар на Елиф, откъде тя познава Азат, че чак и ще го защитава...

Азизе казва на Миран, да дойде на себе си, но той и отговаря, че тя си е отишла, че отново са му я взели от ръцете... и трябва да направи нещо, за да си я върне, но Азизе го спира и му казва, че тя сама си е тръгнала и не може нищо да направи, а Миран ядосан отговоря на баба си, че Реян си е тръгнала, за да не бъде принуден да избира....

Хазар казва на Реян, че Ярен е казала, че тя е избягала по собствено желание, а тя пита баща си, той какво мисли. Баща ѝ казва, че колкото и силно да обича Миран, тя никога не би тръгнала по-собствено желание с него!

Хандан разбира от Шехрияр, която работи за Азизе, че Азат се опитал да се обезчести Гюнул и тя е стреляла в него... От виковете на Хандан, че Азат е умрял, се събират всички, а тя се нахвърля на Насух и му казва, че всичко е заради него, че той е пуснал Реян в дома им... Всички са разбити от мъка и в този момент раненият Азат отваря вратата...

Миран е уверен, че Реян го обича много, затова си е тръгнала, за да не е принуден да избира! Той казва, че душата го боли и не може да живее без Раян,

Азизе иска да припомни на Миран, че не трябва да съжалява за Реян,, защото те са техни врагове, но Миран се изправя срещу нея и казва, да разбере един пъти и завинаги, Реян не му е враг! И да бъде спокойна, защото където и да е неговата майка ще го разбере и ще му прости, защото тя вижда какво му е на сърцето и в душата!

А тя му отговоря, че не го е възпитала така, че трябва да забрави Раян, че трябва да превърне сърцето си в камък! А той и казва, че не може да я забрави, че не се получава да я забрави! Още в първия момент, когато я видял, неговото каменно сърце пламнало и докато е жив, то няма да може да се вкамени.

Виждайки колко силно Миран обича Реян, Азизе решава да промени играта и да включи тяхната любов в нея!

Хандан притеснена казва на свекър си и мъжа си, какво е чула, че Гюнул е казала пред майка си, че Азат е посегнал на честа й, и затова тя го е простреляла. Насух я пита откъде знае, но Хандан не иска да каже, но Ярен издава тайната, като казва, че майка ѝ е изпратила нейн човек да работи в имението на Асланбей. Но вместо да избоде очите на майка си, Ярен изписа веждите й, защото получава похвала от Насух за това, което е направила.

В този момент Реян се завръща с Хазар в дома на Шадоглу и когато разбира, че в Азат са стреляли, тя се качва да го види. Азат пита как така Миран я е пуснал, това означава, че е избрал Гюнул, но тя му казва, че не го е оставила да избира, а сама си е тръгнала, защото не искала заради нея да се случи нещо лошо с него или някой друг.

Султан обвинява Миран, че заради него с Гюнул е можело да се случи същото, което те направили с Раян. Азизе притеснена пита, дали с внучка ѝ всичко е наред, но Султан и казва, че дъщеря ѝ се е справила сама като е стреляла в Азат и е защитила името на Асланбей.
Текст от potv.bg
42 епизод на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от от 22:00 часа на 9 март 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп. 43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран заплашва Насух да не докосва Реян, защото ще разкаже на сина му, че е искал да убие дъщеря му. Вижте още какво ще се случи...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.83 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.81 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.79 - какво ще се случи...