Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран заплашва Насух да не докосва Реян, защото ще разкаже на сина му, че е искал да убие дъщеря му. Вижте още какво ще се случи в еп.43 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 10 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян

Реян

© atv

Султан обвинява Миран, че заради него с Гюнул е можело да се случи същото, което те направили с Раян. Азизе притеснена пита, дали с внучка ѝ всичко е наред, но Султан и казва, че дъщеря ѝ се е справила сама като е стреляла в Азат и е защитила името на Асланбей.

Миран пита Гюнул дали с нея всичко е наред, а тя му отговаря, че никой не може да я нарани, освен неговото отсъствие, че няма на никой да я докосне, освен него! И заради неговата чест е стреляла в Азат.

Миран се заканва да унищожи Азат... Гюнул радостна му казва, че нищо няма значение, нали той се е върнал заради нея, но Миран и казва, че той не се е върна, а просто Реян не му е оставила друг избор..., а ако му беше оставила, той не можел да се откаже от Раян, но и нея нямаше да остави в ръцете на Азат!

Миран отива при Насу Шадоглу , който в същия момент се разправя с хората си, които не можаха да убият Реан, и му казва да остави Реян намира и много да внимава да не падне и косъм от главата й, а също така да не превръща в ад мястото, което тя смята за свой дом!

Миран му казва, че знае за плана му, че е искал да убие Реян, а също така знае как Хазар обича своята дъщеря, той го е видял в очите му и ако не направи това, което му казва, ще хвърли псетата в краната на Хазар, на които той е заповядал да убият Раян, да разкажат всичко на сина му! А той трябва да знае, че няма да изпуска от очите си Раян, да го знае и много да внимава какви ги върши спрямо нея!

Азизе се среща със сестра си, която от много години живее в къщата на Шадоглу – Ханифе.

При срещата двете сестри разплакани се прегръщат. Ханифе казва, че много и било болно, когато тя дошла в имението на Шадоглу, а тя не е можела да я прегърне... Ханифе я пита защо я е накара да дойде именно тук, а тя и казва, за да не забравят миналото си (те се срещат в бащината им къща, която е потънала в разруха). Този дом, ти като г-жа Асланбей, а аз като прислуга в Шадоглу го напуснахме, спомня си Ханифе....

Ханифе казва на сестра, че е свидетелка на всичко, което се случва в Шадоглу, но Азат не може да посегне на Гюнул, че той не го е направил! А Азизе и казва, че ако не я познава, човек може да си помисли, че е на страната на враговете им, че така ги защитата, а Ханифе и отговаря, че и казва истината, че Азат наистина е човек с добро сърце..., но например майка му Хандан е голяма лисица и е изпратила в нейната къща, свой човек, жена, която да помага в работата по къщата ѝ на име Шахриар... и всичко, което се случва в къщата на Асланбей, тя докладва на Хандан. Азизе е учудена, че снахата на Насух е толкова умна, но никой не може да преметне Азизе Асланбей. И предупреждава сестра си, да бъде много внимателна и както е съобщавала за всичко, което става в Шадоглу така ще продължи да го прави! А Ханифе я пита още колко трябва да остане при тях, но Азизе и казва, че докато отмъстят, но Ханифе я пита, как така да не са си отмъстили... нали тя им отмъсти с Реян, но Азизе и казва, че тя е отмъстила с нея за сина си Мехмед, но за тяхното семейство не е , и ще го направи чрез Насух! И когато дойде време, тя ще я извика при себе си!

Тръгвайки си, Ханифи, чувствайки се излъгана от Азизе, си говори сама на себе си, че заради сестра си е прекарала цялата си младост в Шадоглу, а тя тази вечер само с една дума я е изравнила със земята...
Ханифе, се зарича, че ще се върне в имението Шадоглу, но нищо няма да бъде като преди!
Миран излива душата си на Есма, а Азезе чува всичко.

Миран споделя на Есма, че Хазар Шадоглу много го е объркал, че той му казал, че ако майка му била жива, тя ще се срамувала да го нарече свой син от това, което направи с Реян... А и думите на Султан, в тази история има нещо, което той не знае, нещо скрито и той е в средата, но единственото, което той знае е, че са постъпили несправедливо с Раян...

Хандан пита Азат, защо след разговора му с Реян, той не иска да разговаря с никой? А тя му казва, че той заслжава жена, която да го обича..., но синът и не и отговаря.

Хандан споделя на Джихан, че мълчанието е на Азат е лош признак, че тя се притеснява да не се случи нещо лошо с него. А Джихан я успокоява, че нищо лошо няма да се случи, че той няма да го позволи!

Мелике буди Реян и казва, че и носи новини от Миран, и ако тя не излезе, той ще дойде, да я забере от Шадоглу, а тя знае, че той може да го направи.

Миран казва на Реян, че това, че я оставил да си тръгне с баща й, не означава, че я е оставил завинаги, и че този път не иска да я отвлича, а да я заведе на едно място... Тоя я качва в автомобила си, като и връзва очите й.

Гюнул казва на майка си, че иска да бъде щастлива, че иска Миран... И в същото време идва адвоката на Асланбей, който казва, че идва при Гюнул, защото Миран е подал заявление за развод и тя трябва да подпише някой документи.

Сулнат казва, че никога няма да позволи на Миран да се разведе с дъщеря й, но Гюнул казва на адвоката да остави документите, а тя след като ги прочете ще му се обади.

Сулнат пита Гюнул, дали се чува какви ги говори, а тя никога няма да позволи да се разведат, а дъщеря и казва, че това не е край за нея, а за тях!


43 епизод на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от от 22:00 часа на 10 март 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп. 44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран взема решение да се откаже от всичко, но не и от Раян! Вижте още какво ще се случи в еп.44 на турския сериал "Вятърничав", който...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.83 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.81 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.79 - какво ще се случи...