Актуално В програмата

Всичко за променящия се континент и кандидатите за власт в Европа – в платформите на bTV

Добави коментар

Специалният проект на bTV Новините „Промяната: Европа“ продължава с дискусии в студията и информация от горещите точки в цяла Европа

В активната фаза на кампанията преди Евроизбори 2019, редакцията на bTV Новините надгражда специалния проект „Промяната: Европа“ с дискусии с кандидатите за място в Европарламента от България и другите страни-членки, както и с още задълбочени материали директно от горещите точки на Стария континент. Традиционно преди вота, зрителите ще видят дебати между кандидатите в листите на родните партии, както и интервюта с водещите претенденти за доверие от европейските държави в студиата на Антон Хекимян, Светослав Иванов, Цветанка Ризова и Жени Марчева. Всички материали са достъпни за зрителите и потребителите на bTV в реално време в ТВ ефира, bTV Radio и онлайн в специалната секция https://btvnovinite.bg/PromyanataEvropa и социалните мрежи.

 

До 26 май кандидатите на водещите партии ще „кръстосват шпаги” пред журналистите на bTV по важните за Европейската общност теми като сигурността, международния  транспорт и търговия, промените в климата, стимулирането на цифровата и социалната икономика и други. Предизборните дискусии в студиата на „Тази сутрин“, „Лице в лице“, „Тази събота и неделя“ и „120 минути“ ще търсят отговори на всички актуални въпроси - от мястото на България около масата за вземане на решения до посоката, която Старият континент ще поеме на фона на контрастните настроения в страните-членки.

 

Участниците в евронадпреварата ще влязат в словесни битки за бъдещето на Европа и пред слушателите на радио номер 1 в София – bTV Radio, в рамките авторското предаване „Важното казано на глас“ с водещи Лили Ангелова и Деа Манолова.

 

Допълнителна стойност към висококачественото съдържание в каналите на bTV Media Group по традиция дават и полезните материали и инструменти в онлайн платформите на групата. Освен всичко важно от ефира, потребителите на btvnovinite.bg имат достъп до отговорите на често задавани въпроси, свързани с евровота, както и до специален инструмент, който да им помогне да се ориентират кои партии са най-близо до техните възгледи. Специалният въпросник euandi.eu на Европейския университетски институт е разработен от водещи експерти, а bTV Media Group е ексклузивен партньор за България.

 

В продължение на няколко месеца специалната поредица на bTV Новините „Промяната: Европа“ дава на зрителите на bTV пълна и обективна картина за процесите, които определят посоката и качеството на живота на хората в Европейския съюз. Месец преди решаващия вот репортерите на редакцията с най-високо доверие в България продължават да предават на живо актуалните събития на Стария континент. В рамките на активната предизборна кампания те ще следят и информират зрителите от място за всичко значимо, с което вътрешният политически климат на Великобритания, Франция, Белгия, Германия, Румъния, Унгария, Италия и други държави, може да окаже сериозно влияние върху бъдещето на Европа и България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Промяната: Европ , bTV Новините

Ивайло Везенков е новият водещ на bTV Новините

Късната емисия на bTV Новините ще бъде от 22 часа през лятото

Полина Гергушева става водещ на късната емисия на bTV Новините

Късната емисия на bTV Новините – с нов начален час от 24 май

Тържествени шествия, модерни просветители, малки мъдреци и 24 жени с кауза в платформите на bTV Media Group по случай 24 май

В програмата:

17:00 04.07.2022
Тв програма bTV
02:00 05.07.2022
Тв програма bTV