Актуално В програмата

bTV Новините отбелязват 23 години от първия си ефир

• • Добави коментар

На днешната дата - 18 ноември, bTV Новините празнуват 23 години от първия си телевизионен ефир.

В края на календарна година, изпълнена с предизвикателства от различно социално, икономическо, политическо и военно естество, редакцията на първата частна национална телевизия в България продължава да улавя ежедневно пулса на събитията и да дава силата на зрителите да бъдат добре информирани. В основата на успеха са хиляди часове работа на продуценти и водещи на новини, актуални предавания и спорт, репортери, оператори, монтажисти, графици, кореспонденти, международни и уеб редактори.

„Честит празник, bTV Новините! Поздравявам всички, които са свързани с историята, настоящето и бъдещето на новинарската редакция, защото хората създават качествената журналистика. Правим това вече 23 години и ще продължаваме да го правим с отдаденост и страст. Благодарим на зрителите за високото доверие и за изискванията към нас, които ни стимулират да се развиваме“ – казва Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group и изпълняващ длъжността директор на „Новини, актуални предавания и спорт“.

Всяка година нюзрумът на bTV Новините организира вътрешен конкурс, отличаващ колеги с най-ярки постижения през последната година. Резултатите за 2023 година ще бъдат представени допълнително.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Новините

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри е новото лице на bTV Новините

Късната емисия на bTV Новините ще бъде от 22 часа през лятото

bTV Новините с повече емисии през уикенда

В програмата:

17:00 15.07.2024
Тв програма bTV