ТВ анонси DIVA

Войната на Фойл IV и V

Добави коментар

Началото на Втората световна война в Британия. Британските войници и пилоти доблестно устояват на германските сили на суша и във въздуха, като междувременно роднините им у дома се изправят лице в лице с...
(FOYLE’S WAR IV & V)

Войната на Фойл IV и V

Началото на Втората световна война в Британия. Британските войници и пилоти доблестно устояват на германските сили на суша и във въздуха, като междувременно роднините им у дома се изправят лице в лице с последствията от войната – разпределянето на хранителните провизии, спиранията на тока, бомбени атаки – всички ежедневни напомняния, че никой няма да бъде пощаден.

Войната на Фойл IV и V

Майкъл Китчън играе ролята на Кристофър Фойл, човек, който вярно е служил на родината си по времето на Първата световна война и, който открива, че престъпленията по улиците са се увеличили след избухването на войната. Всеки епизод на “Войната на Фойл” смесва истинския живот през войната с разкази за коварство. Фойл и колегите му разследват саботажи, грабежи, откраднати хранителни припаси, полицейска жестокост, предателства и убийства, водейки своята лична война сред мащабната глобална война.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Войната на Фойл