Кино

Витомир Саръиванов отново е спортен коментатор в Колите 2

Добави коментар

Във филма Колите 2 Витомир Саръиванов отново се завръща към ролята на спортен коментатор, но като българският глас на анимационния герой Дейвид Хобскаб.
Във филма Колите 2 Витомир Саръиванов отново се завръща към ролята на спортен коментатор, но като българският глас на анимационния герой Дейвид Хобскаб.

Колите 2

Впечатляващ гористо зелен Ягуар Coombs Lightweight E-Type от 1963 година, героят на Витомир е светило в световната състезателна общност и добре познат на авотомобилните фенове с комичните си забележки, внасящи приятно разнообразие по време на телевизионното излъчване на състезанията от Световното Гран При.
Напереният италиански болид Франческо Бернули говори с гласа на Явор Караиванов, а изтънченият британски шпионин Фин Макмисъл е озвучен на български от Стефан Стефанов. Сред новите герои в Колите 2 са шпионката Холи Хайтех (Ралица Ковачева), злодеят професор Цет (Красимир Коцупаров) и др.

В Колите 2  колоритните обитатели на Радиатор Спрингс ще обиколят света с Матю и Маккуин Светкавицата. Двамата приятели, които се изправят пред неочаквани препятствия за своето приятелство, са озвучени отново от Вълчо Камарашев (Матю) и Ивайло Велчев (Маккуин). Шпионската мисия, в която е замесен Матю, и Световното Гран При, което ще определи най-бързата кола в света, отвеждат зрителя на напрегнато, динамично и изпълнено с хумор пътешествие от Токио през Италия и Франция, чак до Лондон. 
Колите 2

Световната премиера на филма Колите 2 e след броени дни, но само утре 25 от най-запалените почитатели на Маккуин Светкавицата и Матю, ще имат шанс да спечелят билети за двама и оригинални награди от филма. На 18 юни от 19:45 по TV7 в първия филм  КОЛИТЕ ще бъдат показни забавни, кратки моменти от новите приключения на анимационните герои. Верни отговори на въпросите в сайта на играта http://cars.tv7.bg са първото условие за международното пътешествие с Колите 2.

Този уикенд продължава и състезанието, в което 5-мата най-бързи пилоти на симулаторите в RaceCenterSofia1 (пред Mtel IMAX) ще грабнат покани за гала премиерата нa Колите 2 на 22 юни.

Колите 2 ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 в Disney Digital 3D. Всички познати и нови герои може да видите на официалната страница на филма: www.kolite2.bg.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър