Актуално В програмата

Високо напрежение и адреналин в първата седмица на „Великият понеделник“

Добави коментар

Две първокласни екшън ленти с участието на едни от най-обичаните холивудски актьори ще премерят сили в първата седмица на „Великият понеделник“.

„Джак Рийчър“ и „Войната на Харт“ се изправят в оспорвана битка за любовта на зрителите, а филмът, получил повече гласове на специалния сайт https://greatmonday.bg, ще бъде излъчен в понеделник (4 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, което влиза в оспорвана надпреварата, е „Джак Рийчър“. В напрегнатия екшън, с участието на Том Круз в главната мъжка роля, стрелец убива петима души и създава истински хаос в целия град. Заподозреният настоява Джак Рийчър да се включи в разследването. След този момент започва невероятна история, изпълнена с много тайни и неочаквани обрати. Част от звездния каст в лентата от режисьора Кристофър Макуори стават актьорите Розамунд Пайк, Ричард Дженкинс, Дейвид Ойелоуо, Вернер Херцог и Робърт Дювал.

Военният екшън „Войната на Харт“ е втората продукция, за която почитателите на качественото кино могат дадат своя глас в първата седмица на „Великият понеделник“. Когато полковник Макнамара (Брус Уилис) e заловен и затворен в германски пленнически лагер по време на Втората световна война, той е решен да продължи битката. След като в лагера е извършено убийство, с помощта на млад лейтенант (Колин Фарел), той организира брилянтен и много рискован заговор срещу противниците си.

От днес (27 юни) киноманите имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (4 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Войната на Харт , Джак Рийчър