Архив VIP Dance

VIP Dance, 15 ноември, неделя от 20:00 часа по Нова ТВ

Добави коментар

Раул Торес пропя хайдушки песни, а Крум разказва защо не се страхува от смъртта в неделя във VIP Dance.
 

Раул Торес пропя хайдушки песни, а Крум разказва защо не се страхува от смъртта в неделя във  VIP Dance

Раул Торес


„Пинизът не е в носията, а в ракията”, до това заключение стигна Раул Торес при подготовката на танца си в неделя. След като беше просветен в типично българския ритуал – варене на ракия, участникът във VIP Dance, който не може да говори български пропя хайдушки песни. Как той изненада съотборниците си Мария Силвестър и Боби Турбото с познанията си на българския бит и култура и разучи ли стъпките на народните танци, ще видим от представянето на отбора в неделната вечер.

Крум Една много лична изповед за трудното си детство ще направи Крум пред зрителите на Нова телевизия. Той разказва пред камерата как на 11 години загубва майка си, която умира от рак. Пречупва ли се нещо в него и защо не изпитва страх от смъртта, ще научим от видеото преди изпълнението на отбора на техния джаз.

В неделя джаз ще танцуват и отборът на Деян и Кристина. Анелия и Ники ще видим в изпълнение на контемпорари, а Данчо и Тереза на хип-хоп. Райна и Фери ще ни покажат как се справят с белиденс.

Специален гост във VIP Dance в неделната  вечер ще е Нели Рангелова.

Нед и Николета.


След снощната вечер на елиминации танцувалната надпревара само две седмици преди големия финал напусна отборът на Нед и Николета
. Въпреки, че Нешка Робева обяви снощния народен танц за най-доброто им изпълнение, те събраха най-малко зрителски гласове.  Като за последно те не изневериха на шоу елементите в тяхното представяне и на финала на изпълнението си Нед и Николета скочиха в купа със сено.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance