Архив VIP Brother

VIP Brother се завръща в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

VIP Brother се завръща в ефира на Нова ТВ – с нови ВИП съквартиранти и нови изпитания
VIP Brother се завръща в ефира на Нова ТВ – с нови ВИП съквартиранти и нови изпитания
 
Къщата отново отваря врати, за да посрещне новата селекция ВИП съквартиранти, мисии и изпитания. Подготовката вече тече с пълна сила, а продуцентите от „Old School Productions” водят активни преговори с редица известни личности, изкушени от идеята да се откъснат от света за цели 2 месеца. За целта екипът напълно е пренебрегнал мисълта за летни отпуски и денонощно се среща с потенциални ВИП съквартиранти. Кои обаче ще бъдат техните имена и кои ще се осмелят да застанат пред камерите на Големия брат, предстои да разберем.
 
Едно нещо е сигурно – палитрата от характери, както винаги, ще е на ниво. Последният сезон на VIP Brother за пореден път доказа, че фразата „Очаквай неочакваното” с пълна сила се отнася за риалити формата. В него вечно спорещите Фънки и Къци поставиха началото на интересно приятелство. Най-яростният противник на Златките – Криси Патрашкова, успя да намери път към тях и дори в момента води предаване именно със Златка Димитрова. Никол Станкулова доказа, че е перфектна не само в метеорологията, но и в ролята си на водещ на други хитови формати като Dancing Stars. А също както през есента на VIP Brother 2012 г., победителят Орлин Павлов представи новия си сингъл „За ден” непосредствено преди старта на новия сезон. 


Дали Къщата отново ще посрещне майка и син като Ирен Кривошиева и Владимир. Ще има ли искри между бивши любовници както при Златка и Багата и какви други изпитания и мисии е приготвил Големият брат за новите си съквартиранти?
 
Отговорите предстоят тази есен с VIP Brother 2013. От първото издание на формата през 2004 г. досега Нова ТВ е излъчила общо 10 сезона – пет сезона Big Brother, четири VIP Brother и един сезон Big Brother Family. Предстоящото издание ще бъде 11-о по ред. През всичките тези години риалити форматът категорично успя да се наложи като истински телевизионен феномен, който привличаше пред малкия екран милиони зрители и ги караше да съпреживяват всеки момент от социалния експеримент, наречен Big Brother.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother