Архив VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother

Добави коментар

Реакциите след последните номинации превръщат две приятелки във врагове преди големия финал на 10 ноември

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA Боливуд ще завладее Нови хан, а звездите ще се превърнат в индийски актьори на хитовия сериал „Малката Джулка“.

Приятелките Джулиана и Енджи

Приятелките Джулиана и Енджи ще се изправят в пряк сблъсък една срещу друга след последните номинации в Къщата, а някои Съквартиранти ще се възползват от този конфликт, за да уредят личните си сметки.

Малката Джулка

Мисия „Сериал” е една от най-емблематичните мисии във VIP Brother и тази година тя отново ще завладее сърцата на Съквартиранти и зрители. Звездите ще трябва да се превъплътят в индийски актьори и да превърнат сериала „Малката Джулка“ в абсолютен хит на сезона. Те ще трябва за кратко време да овладеят до съвършенство така важните за индийското кино драматични погледи, мимики и танци, а в каква роля ще влезе всеки от тях и ще има ли недоволни от своите герои Съквартиранти, предстои да разберем.

Приятелките Джулиана и Енджи

В живото предаване снощи звездите се номинираха за последен път преди големия финал на 10 ноември. Последните номинации протекоха по нов регламент и всеки Съквартирант трябваше да посочи най-достоен и най-недостоен победител в този сезон на шоуто. След множество изненади и болезнени изказвания Шеф Петров, Тото и Дани Златков събраха най-голям брой отрицателни точки и ще се борят за оставане в Къщата на първите двойни елиминации в понеделник. Съквартирантите също имаха възможността да изгледат на живо номинациите, а тази вечер ще видим последвалите реакции.

Отношенията между близките приятелки Джулиана и Енджи са все по-обтегнати през последните дни. Джули става все по-близка с Алекс и често критикува диетоложката зад гърба ѝ.

Именно номинацията на Енджи към Маргарита за най-достоен Съквартирант ще се окаже катализатор във взаимоотношенията между двете и тази вечер ще станем свидетели на истинска буря, която Джули ще разрази в Къщата срещу доскорошната си най-близка приятелка.

Добави описание

Отрицателната точка на Енджи към Шеф Петров също ще се окаже проблем и той ще използва създалата се ситуация, за да разчисти и своите собствени сметки с красивата ливанка. Как ще се развият отношенията между тримата и ще повлияят ли те на предстоящата мисия, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза