Архив VIP Brother

Азис отново във VIP Brother

Добави коментар

Азис обяви на живо своето решение за втори път да се обвърже с най-провокативното риалити шоу VIP Brother

Три пъти в седмицата по NOVA - всеки вторник, четвъртък и петък - Азис ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева. Това стана ясно в “Събуди се” тази сутрин, когато Азис обяви на живо своето решение за втори път да се обвърже с най-провокативното риалити шоу.

“Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!” - споделя артистът, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен “Позна ли ме?”. До момента клипът ѝ е гледан близо половин милион пъти в You Tube, едва ден след като беше пуснат там.

Алекс се включи на живо от Къщата, ексклузивно за Събуди се и представи за първи път в ефир Къщата на Big Brother пред зрителите. В цялост тя ще може да бъде видяна утре вечер със старта на шоуто.

Азис влиза като Съквартирант във VIP Brother през 2007 г., но не остава в шоуто до края.

Големият победител тогава е Христина - съпругата на Здравко, победител в първия сезон на Big Brother България, излъчен няколко години по-рано. Въпреки че живее в Къщата едва няколко седмици, Азис е считан за неформален финалист. Биг Брадър не само не успява да вкара артиста в драматургична рамка около връзката му с Китаеца, а напротив - Азис напуска шоуто с достойнство, след което открито започва да говори за своя личен живот. Поредната изповед на най-известният ни поп-фолк певец е неговият най-нов проект “Позна ли ме?”, вдъхновен от различните хора и нуждата те да бъдат приемани и уважавани.

VIP Brother 2018 започва утре, 10 септември, точно в 20:00 ч. Новият сезон на риалити шоуто ще бъде под надслова “По волята на царицата”. Какво ли мисли Кралят на поп-фолка по темата? Ще разберем тази есен само в ефира на NOVA!

Кадри от къщата на VIP Brother

 

Кадри от къщата на VIP Brother

Кадри от къщата на VIP Brother

Кадри от къщата на VIP Brother

Кадри от къщата на VIP Brother

Кадри от къщата на VIP Brother

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза