Актуално В програмата

Веселин Маринов: „Изповядам лявата идея”

Добави коментар

Днес, 9 декември, гост във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде един от най-обичаните български изпълнители Веселин Маринов.
Веселин Маринов: „Изповядам лявата идея”

Той ще влезе леко притеснен в студиото на Василка, поради по-освободения характер на предаването.


„Живея така живота си, че да няма неща, които да ме провокират”, побърза да се презастрахова певецът. Той довери пред Азис, че много внимава за фигурата си и непрекъснато е на диети, макар и никога да не е имал корем. „Визията ми е такава, каквато е музиката ми” , сподели Веселин Маринов, уверявайки зрителите, че няма намерение да сменя имиджа си, тъй като елегантният му стил на обличане напълно отразява творчеството му.

Изпълнителят на „Горчиво вино” се похвали, че на концертите му в НДК идвали и малки деца, и възрастни дами. С нарастване на популярността му се увеличили и почитателките му, повечето от които били между 35 и 50 години.

Веселин Маринов: „Изповядам лявата идея”„Влюбвал съм се няколко пъти и за дълго...Не са ме изоставяли много жени”, изповяда се Маринов пред водещия на вечерното шоу по ТВ2.
„Не съм от никоя партийна централа, приех да бъда певец, който пее по кампаниите на БСП, защото съм израсъл в едно време, което не мога да кажа, че беше лошо...”, сподели носталгично певецът в отговор на въпрос на Василка за партийната си принадлежност. „Изповядвам лявата идея”, допълни той. Маринов опроверга да е приятел с премиера Сергей Станишев, като обясни, че двамата са само близки познати. „Близък съм с Георги Първанов, но ми е неловко да коментирам президента на България”, заяви изпълнителят с една от най-многобройните публики.

На питането на водещия защо не е станал народен представител при условие, че говори толкова убедително и с ораторски хъс, певецът сподели, че обикновено в политиката влизат хора, които не успяват да се докажат на други поприща.

„Дойдох с притеснение, но след първата минута то изчезна”, сподели с облекчение на финала на разговора със своя домакин Веселин Маринов.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV