Актуално Търси се...

Ваня Щерева в „Търси се…” тази събота, 26 септември, от 11:00 часа

Добави коментар

Ваня Щерева гледа на кафе тази събота в «Търси се...» , 26 септември, от 11:00 часа

Жената с много професионални превъплъщения - Ваня Щерева - ще гостува в поредното издание на „Търси се…” тази събота, 26 септември, от 11:00 часа, по bTV. Каква е извън творческите си образи на певица, актриса, писателка и режисьорка – това ще покажат на зрителите водещите Меги и Нели.

Най-интересна ще бъде срещата на Ваня с нейната дъщеря Мила, която е на 13 години. Тя ще разкаже колко нестандартна е Ваня дори и в ролята на майка. Какво не харесва тя в нея и кави са отношенията на Ваня с бащата на Мила Робърт Гергов това ще стане ясно тази събота в предаването. Относно любовните преживявания на Ваня дъщеря ѝ ще разкрие, че майка ѝ винаги ги споделя. „Тези мъже я побъркаха, но много харесвам сегашния ѝ приятел”, разказва Мила. Ваня няма да скрие бурните си емоции от изповедта на своята дъщеря. Как ще реагира – зрителите ще видят тази събота в „Търси се…”

Ваня Щерева  в „Търси се…” тази събота, 26 септември, от 11:00 часа


Меги и Нели ще срещнат Ваня Щерева и с една от най-близките ѝ приятелки Катето Евро. „За нашата компания Ваня винаги ще си остане Каката”, споделя актрисата и ще разкрие откъде идва този прякор. Катето ще провокира Ваня да прояви един свой талант – специфичния начин да гледа на кафе. Какво ще види в чашите на Меги и Нели зрителите ще разберат в събота в студито на «Търси се...».  

Ваня Щерева  в „Търси се…” тази събота, 26 септември, от 11:00 часа

Какво е да си близък приятел на Ваня Щерева ще разкрие актрисата Елена Бозова. Тя ще сподели, че Ваня е доста влюбчила, но в момента от дълго време има човек до себе си, а дали мисли за още един брак, певицата ще разкрие в предаването. Зрителите ще я видят и в най-забавната ѝ светлина – в нестандартния ѝ танц под звуците на ламбада.

За първи път Ваня ще покаже таланта си на драматична актриса. Това предизвикателство тя ще получи от нейната състудентка и близка приятелка - актрисата Стефания Колева. Да посвети измислен на момента стих за любовта пък ще я провокира Саша Безуханова, с която въпреки различията в професиите двете са изключително близки. Как е запазила детето в себе си пък ще разкрие друга приятелка на Ваня – певицата Людимила Сланева.

Последната изненада за Ваня Щерева ще ѝ напомни за едно сравнително скорошно нейно приятелство. В студиото на живо ще влезе разследващият журналист на bTV  Миролюба Бенатова. Двете ще си припомнят странните обстоятелства около тяхното запознанство и ще разкажат на какво се дължи близостта им сега. 

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Ваня Щерева

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“