Сериали Криминални

В обувките на Сатаната

Добави коментар

Този драматичен сериал разказва за един обикновен и нехаризматичен учител по химия – Уолтър. Той открива нова страст в живота си, след като разбира, че е болен от рак в последен стадий.

В обувките на Сатаната / Breaking Bad, 2008, САЩ
Режисьор: Винс Джилиган, Марк Джонсън, Адам Бернщейн, Мишел Максвил Макларен
В ролите: Арън Пол, Браян Кранстън, Ана Гън, Бетци Бранд, Дийн Норис

Създаден от продуцентите Винс Джилиган ("Сивостен”) и Марк Джонсън ("Рейнман”, "Природен талант”), този драматичен сериал разказва за един обикновен и нехаризматичен учител по химия – Уолтър. Той открива нова страст в живота си, след като разбира, че е болен от рак в последен стадий.

Освен че е пожънал множество успехи в химията, Уолтър обучава апатични гимназисти и работи на непълен работен ден в една автомивка, за да издържа семейството си. Доходите на жена му Скайлър от купуване и продажба на стоки по интернет са съвсем скромни, а синът им Уолтър младши - твърдоглав 17-годишен тийнейджър, страда от церебрална парализа. Осъзнавайки, че семейството му е единственото, за което му остава да живее, Уолтър си поставя нови цели и се отдава на вълнуващ престъпен живот, за да осигури прехраната на любимите си хора.

В обувките на Сатаната / Breaking Bad

"В обувките на Сатаната" получава широк отзвук сред критиците най-вече за оригиналния си сценарии и режисура, както и за актьорската игра на Брайън Кранстън (бащата от сериала "Малкълм”) и Арън Пол ("Мисията невъзможна III”). Получава шест номинации за престижната награда Еми и печели три последователни години наградата за Най-добър главен актьор в драматичен сериал (Кранстън) в допълнение към другите награди и номинации, които получава.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В обувките на Сатаната

"Игра на тронове" получи 19 номинации за "Еми"

10 популярни сериала за маниаци

В програмата: