Сериали Криминални

Убийства в Мидсъмър

6 коментара

Неспокойното селце Мидсъмър отново е изпаднало в беда. Главният инспектор Барнаби отново е тук със своя помощник Скот, за да разследва зловещите събития в селото.
Убийства в МидсъмърMidsomer Murders,  (сериал 1997-2008), Великобритания

11 сезона

 
Актьори: Jane Wymark, John Hopkins, John Nettles, Laura Howard


Неспокойното селце Мидсъмър отново е изпаднало в беда. Главният инспектор Барнаби отново е тук със своя помощник Скот, за да разследва зловещите събития в селото. Първото от тях е смъртта на директора на погребалната служба в селото, последвано от убийството на председателя на Гребния клуб. Въпросът е - кой е следващият?

С премиерата на XI сезон на „Убийства в Мидсъмър” Джон Нетълс и Джон Хопкинс се завръщат на екран, за да разследват нови случаи на убийства, престъпления и загадки в красивата английска провинция.

Главен инспектор детектив Том Барнаби и сержант детектив Дан Скот се ровят под повърхността на идилично-пасторалния селски живот, който крие опасност и смърт.

Убийства в Мидсъмър

Сватбени камбани прозвучават в Мидсъмър в началото на новия сезон на “УБИЙСТВА В МИДСЪМЪР”.
Гордият баща – Главен разследващ детектив Том Барнаби (Джон Нетълс) очаква момента, когато ще поведе дъщеря си Къли (Лаура Хауърд) по пътеката към олтара в деня на сватбата с годеника ѝ Саймън (Сам Хейзълдън).
Но, след като един друг сватбен ден в живописната провинция бива помрачен от смъртоносното пробождане с нож на шаферката, Барнаби за пореден път си дава сметка, че убийствата и безчинствата го откъсват от семейството му.
Докато съпругата Джойс (Джейн Уаймарк) е обзета от отчаяние, а Къли е изпаднала в предсватбена треска, Барнаби се мъчи да разгадае тъмните тайни, преследващи аристократичната фамилия Фицрой в провинциалното им имение „Бледлоу”, опитвайки се да не закъснее за сватбеното тържество.
Под спокойната повърхност на монотонния селски живот се крият тъмни тайни, скандали и отявлено зло. Убийството, отвличането и шантажът са обичайно нещо за ексцентричните обитатели на Мидсъмър.
Във всеки епизод спокойствието на обитателите на Мидсъмър е разтърсено от жестоки престъпления и разследване на заподозрените. От Главен разследващ детектив Барнаби и верния му помощник Главен детектив Бен Джоунс (Джейсън Хюс) се очаква спокойно и усърдно да изключат невинните и безмилостно да преследват виновните.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убийства в Мидсъмър

В Мидсъмър има нов борец с престъпленията

„Накрай света” и „Убийства в Мидсъмър” от тази седмица по Нова ТВ